Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi volt a legtöbb verés,...

Mennyi volt a legtöbb verés, amit eddigi életedben a fenekedre kaptál? Miért? Hogyan? Mivel?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 01:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem sosem fenekeltek el, de pofont kaptam vagy 1 vagy 2 alkalommal gyerekkorom soran. Egy pitianer dolog miatt volt, mert letettem az agytakaromat a foldre es apu nem ertette, hogy miert. Csak gyakorolni akartam rajta a bukfencet, amit tesi oran kovetkezo nap osztalyoztak es en meg a tesihez bena voltam, csak gyakorolni akartam. Szoval ilyen dologert...de amugy tobb (3-4) alkalommal mondta, hogy felpofoz, ha megegyszer x, y dolog elofordul, de sosem tortent meg, csak "fenyegetett". Szinten pici dolgok, pl. hogy ne ragjam a kormom meg ne firkaljak az asztalra (kicsi gyerekkent). En nagyon jo gyerek voltam, szoval ennel komolyabb dolgok nem voltak.
2010. szept. 19. 04:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Verést, fenekelést nem, DE a lelki terror a mai napig megy. 34 éves vagyok és anyu a mai napig a lelkembe tapos.

Ez felér egy veréssel alkalmanként.

2010. szept. 19. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én életemben 2x kaptam ki(30 éves vagyok)

1.,amikor elmentem sétálni 5 évesen a 6 éves kisfiú barátommal,és nem szóltam apunak,akkor a fenekemet verte el.

2.,8 éves lehettem,amikor azt mondtam apámnak,hogy hüüü(lye),akkor kaptam egy atyai pofont,ezt is megéredemeltem

Amúgy nagyon jó gyerek voltam:)

2010. szept. 20. 06:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Sokszor kapok, a legnagyobb nem olyan rég rossz bizi miatt nagyon nagy pálcás volt csupasz fenékre combra.

13F

2010. szept. 24. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kaptam veréseket, de igazán nagyot csak párszor. Minden verést (akár pofon, akár popsiracsapás) kézzel kaptam, sose volt nadrágszíj, fakanál, favonalzó, vessző meg más. Sose kellett letolnom a nadrágot.
2011. jún. 16. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: tehát nem emlékszem olyanra, hogy csupasz popsira kaptam volna, meg olyan fenekelésre sem, hogy fekszek az ágyon vagy ölben.
2011. jún. 17. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!