Luxusok az életedben?

Figyelt kérdés
Nekem a mosogatógép és az ebédrendelés.
2010. máj. 29. 13:20
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
85%

Luxus??? Hááát...öööö...izé...

Van net, és kábeltévé. :)

2010. máj. 29. 13:26
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Márkás mosópor, bifiduszos joghur és nem natúr, dove tusfürdő, net, amikor szükséges: magán fogorvos.

De nagyon sokat kellett gondolkodnom, amíg ezeket leírtam. Kisfiam születése óta ő az első, én az utolsó, de ha pelenka kell, akkor pelenka kell, nem vehetek helyette magamnak egy arckrémet:)

2010. máj. 29. 13:35
 3/31 anonim ***** válasza:
92%
Szia! Nekem is az ebédrendelés, nagyon ritkán van ilyen. Mostanában az is luxus ha elmegyünk bevásárolni és veszek magamnak valami kis apróságot, mert mióta megvan a lányom / 14 hónapos/ azóta ezek luxusnak számítanak, pedig előtte nem volt az. Ja és ha egyedül maradok a férjemmel mert mondjuk átvisszük a lányunkat anyuékhoz.
2010. máj. 29. 13:41
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
net, havi 1-2 pezsgőzés a legjobb barátnőmmel, meg gondolom luxusnak számít, hogy egyetemre járok gyerek mellett nappalin, de ezért nincs is részem más luxusban :)
2010. máj. 29. 14:27
 5/31 anonim ***** válasza:
83%

Addig alhatok a gyerekkel, ameddig akarunk, nem kell órára kelnem.

Félévente egy nagy buli 3 napos egyedülléttel, meg néha mikor 1-2 napos nagymamázáson van a gyerek.

Ha meg az anyagi és egyéb dolgokra gondolsz, akkor mosogatógép+szuper mosógép+kenyérsütőgép a három kedvenc élettársam.

2010. máj. 29. 14:57
 6/31 anonim ***** válasza:
78%
Most kint fekszem és napozok:) netes telefon, ma vettem két(!)melltartót, a fiamnak szandit:), kéthetente egy óra masszázs. Nem én főzök.
2010. máj. 29. 15:23
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Kajarendelés, havonta egy ruha. Csak ásványvizet iszok (bár ez nem luxus). Ennyi....
2010. máj. 29. 16:42
 8/31 anonim ***** válasza:
51%
Internet,mobiltelefon,fényképezőgép...ja és az,hogy nem kell takarítanom.Szegény anyámra hárul minden.De még nem vagyok 15 se...szval:S
2010. máj. 29. 17:07
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

2 autónk van, 1 az enyém, 1 a férjemé. Saját laptop, magán fogorvos, magán nőgyógyász, heti egy nap nem kell főznöm mert rendelünk valahonnan, és a mosogatógép.

2 lányunk van, 6 és 1 évesek.

2010. máj. 29. 19:20
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Nemtudom mi számít luxusnak:)

Pénzbeni luxusunk:

laptop,autó,saját hitelmentes ház...telne magándokira de feleslegesne tartom, telne étel házhozszállításra is,de minek ha jobb szeretek én főzni, telne másra de minden olyan felesleges,nem?

Lelki luxus:

szerelem,szeretet

2010. máj. 29. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!