Luxusok az életedben?

Figyelt kérdés
Nekem a mosogatógép és az ebédrendelés.
2010. máj. 29. 13:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk a kajarendelés,egyébként anyósom főz.Fodrász havonta 1szer,szoli.Heti egy éttermi ebéd vagy vacsora barátokkal és nagyjából heti egy gyerekprogram (állatkert,medvepark,gyermek kiállítások stb.)
2010. máj. 29. 20:43
 12/31 anonim ***** válasza:
87%

Net, havi egyszer körmözés, akkor rendelünk kaját, akkor szeretném, kábé heti egyszer-kétszer. 1 éves az autónk, hitel is van rajta, egyszerű középkategóriás autó, de én mindig olyan luxusérzéssel ülök bele, nekem nagyon tetszik. Most kitaláltam, hogy rendezzük át a lakásunkat, hogy a kicsi lánynak meg nekünk is kényelmesebb legyen, mert elég pici a lakás, kell majd egy új kanapé a nappaliba meg a kicsinek egy szekrény (még nincs neki). Nekem ennyi és elégedett vagyok.

Érzelmi luxusban élek a családommal, de őket nem kezdem el dicsérni, mert nincs időm órákig pötyögni :)

2010. máj. 29. 20:52
 13/31 anonim ***** válasza:
79%

magán nődoki, magán fogdoki, 1 örökölt kocsi, újabban jut heti 1-2 db túrórudira nekem is

39 hetes kismama

2010. máj. 29. 21:34
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Továbbképzés egy neves egyetemen és magán nyelvtanár két nyelvből. Ezek az én "kis" befektetéseim. Esténként pedig sűrűn imádkozom hogy legyen értelme, hogy most lemondok sok más anyagi luxusról...
2010. máj. 29. 21:51
 15/31 anonim ***** válasza:
76%
a Vichy nappali és éjszaki krémeim...egyébként nagyon meghúztuk a nadrágszíjat, de az arcomra muszáj minőséget kennem..
2010. máj. 30. 00:35
 16/31 anonim ***** válasza:
87%

hadd gondolkodjak. Először mosógép (eddig nem volt) és mosogatógép, a két legjobb barátom.

Szex, amikor csak kedvem van hozzá

Udvar, napsütés

Férj, aki vigyáz a kicsire, míg a vizsgáimra tanulok

saját varrónőm (anyukám) rengeteg szép ruhát varr nekem

A férjem sokszor visz kocsival egyetemre, nem kell tömegközlekedésen zötyögnöm

Mostanában minden vasárnap templom, vagyis végre sok év hétvégi munka után végre van alkalmam és lehetőségem vasárnapként megélni a vasárnapot (nem mosok, nem főzök, pihenek vasárnap, esetleg sétálunk)

kb. ennyi, de még írok, ha valami még eszembe jut.

2010. máj. 30. 17:46
 17/31 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket:)
2010. jún. 10. 12:20
 18/31 anonim ***** válasza:
71%
Alvás legalább reggel 1/2 8-ig.Rostos gyümölcslé.Egy este a Zurammal kettesben.Ja és foltmentes póló, amibe még nem törölt szájat belém vállilag.
2010. jún. 10. 12:36
 19/31 anonim ***** válasza:
77%

led tv, mesterfodrász, mindenkinek laptop, playboyos cuccok, kicsimnek az ágy, babakocsi, kókuszmatrac, pihenöszék. Egyelöre ezek amik elég sokba kerültek a bevételekhez képest. De ez változó szokott lenni. Jövöhónapban valószínüleg más lesz.

Ami még luxus nem anyagi: egész nap pihenek kivéve ha elmosom magunk után a mosatlan tányért és evöeszközöket. Meg az hogy nagyon szeretjük egymást a párommal és sosem veszekszünk.

22/L

2010. jún. 10. 12:51
 20/31 anonim ***** válasza:
71%

Luxus az, ha kapok egy kis időt magamra. Saját lakás, autó már megvan. A gyereknek meg tudunk venni mindent, amire szükségük van.

Futná még sok mindenre, de ételt inkább főzök, mert imádok főzőcskézni ez az egyik szenvedélyem, na meg a konyhai holmik gyűjtése.

Amire most a legjobban vágyok: pár napra elutazni a férjemmel kettesben egy wellness hétvégére, persze gyerekek nélkül. Talán majd ősszel...

2010. jún. 10. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!