Luxusok az életedben?
Nekem ez a luxus: kislányom reggel 8ig alszik általában, van digit fényképezőnk, kameránk, új autónk(persze a törlesztésbe bele rohadunk, de a mienk), 6 órás munkahelyem a házunktól 2 percre. Minden hónapban vehetek magamnak ruhát, ha kell. Kislányomnak mindent megveszek, ami megtetszik.
Van mosogatógépünk, de sztem ez a mai világban nem luxus.
Szia!
Hát nálunk egy nyaralás nagy luxus , nem is kerül rá a sor két-háromévnél gyakrabban. Ja , és a vidámpark. A gyerekek imádnák , de a belépő össz. 20 000 ft-ba kerül ,ez is csak kétévente.
Otthon az automata mosogép és néha egy-egy pizza vagy MC Donalds.
Évenkénti külföldi nyaralás. (Olaszország, Kréta, Horváth ország). 3autó, Mosogatógép, 3 hetente műköröm kozmetika. 4 havonta fodrász. Heti 1 szer takarítónő, 2 havonta kertész,
Van egy 4 éves kisfiunk, és egy 2 hónapos lányunk. Hatalmas amerikai stílusa kertes ház. 2 kutya, 2macska.
hmmm, hadd gondolkodjam:
- végre összekuporgattunk egy mosogatógépre - imádom!!!
- némi privát idő, naponta kb 30 vagy 2*15 perc, amikor senki nem nyitja rám az ajtót, nem üvölt értem, nem toporog mellettem vmi probléma megoldására várva... általában ilyenkor kikapcsol az agyam, fekszem a fürdőkádban vagy bambulok az erkélyen és zenét hallgatok. ilyesmi. néha jó önmagamban lenni.
- van 1 saját autónk, kicsit öreg, kicsit rozoga, de nincs rajta hitel.
- van netünk és mobilunk :) de se kábel tv, se vezetékes telefon, se fodrász, se ruha- vagy kozmetikumvásárlás magamnak... viszont nincs rezsihátralékunk, és aki némileg is belelát a pénztárcánkba az varázslónak tart
- luxus még: néhány hetente társasparti a barátokkal, kb félévente egy mozi v kettesben töltött félnap a férjemmel.
- anyukám néha segít kitakarítani, vagy elviszi a nagyobbat addig.
- luxus lesz a nyáron nekünk: 2 nap/1 éj a két gyerek nélkül, a baráti társaságunkkal leszünk egy nyaralóban, a szállásért nem kell fizetni, csak előtte-utána jól kitakarítani a házat, na meg a kaja-pia. egyébként évek óta nem voltunk sehol "nyaralni".
nők lapja hetente, ebből nem engedek!
net
mosogatógép
autó
néha-néha könyv - bár nem tudom, el tudom-e olvasni őket nyugdíjas korom előtt...
szülinapkor, évfordulókor éttermi vacsora a párommal
és vége-valahára a panelévek után tavaly családi házba költöztünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!