Luxusok az életedben?

Figyelt kérdés
Nekem a mosogatógép és az ebédrendelés.
2010. máj. 29. 13:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
36%
Kajarendelés ha az luxusnak számít mert heti 3000ft-ból nem nagyon tudnám kihozni a heti kaját. Kert kertésszel, (allergiás a párom, füvet nem nyírhat) boldogság, gyönyörű gyerekek. Fodrász,kozmetika, körmös, étterem félévben egyszer. Új ruha sajna ritkábban.
2010. jún. 10. 13:16
 22/31 anonim ***** válasza:
68%

Nekem ez a luxus: kislányom reggel 8ig alszik általában, van digit fényképezőnk, kameránk, új autónk(persze a törlesztésbe bele rohadunk, de a mienk), 6 órás munkahelyem a házunktól 2 percre. Minden hónapban vehetek magamnak ruhát, ha kell. Kislányomnak mindent megveszek, ami megtetszik.

Van mosogatógépünk, de sztem ez a mai világban nem luxus.

2010. jún. 10. 13:21
 23/31 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Hát nálunk egy nyaralás nagy luxus , nem is kerül rá a sor két-háromévnél gyakrabban. Ja , és a vidámpark. A gyerekek imádnák , de a belépő össz. 20 000 ft-ba kerül ,ez is csak kétévente.

Otthon az automata mosogép és néha egy-egy pizza vagy MC Donalds.

2010. jún. 10. 13:41
 24/31 anonim ***** válasza:
50%

Évenkénti külföldi nyaralás. (Olaszország, Kréta, Horváth ország). 3autó, Mosogatógép, 3 hetente műköröm kozmetika. 4 havonta fodrász. Heti 1 szer takarítónő, 2 havonta kertész,

Van egy 4 éves kisfiunk, és egy 2 hónapos lányunk. Hatalmas amerikai stílusa kertes ház. 2 kutya, 2macska.

2010. jún. 10. 14:01
 25/31 anonim ***** válasza:
89%

hmmm, hadd gondolkodjam:

- végre összekuporgattunk egy mosogatógépre - imádom!!!

- némi privát idő, naponta kb 30 vagy 2*15 perc, amikor senki nem nyitja rám az ajtót, nem üvölt értem, nem toporog mellettem vmi probléma megoldására várva... általában ilyenkor kikapcsol az agyam, fekszem a fürdőkádban vagy bambulok az erkélyen és zenét hallgatok. ilyesmi. néha jó önmagamban lenni.

- van 1 saját autónk, kicsit öreg, kicsit rozoga, de nincs rajta hitel.

- van netünk és mobilunk :) de se kábel tv, se vezetékes telefon, se fodrász, se ruha- vagy kozmetikumvásárlás magamnak... viszont nincs rezsihátralékunk, és aki némileg is belelát a pénztárcánkba az varázslónak tart

- luxus még: néhány hetente társasparti a barátokkal, kb félévente egy mozi v kettesben töltött félnap a férjemmel.

- anyukám néha segít kitakarítani, vagy elviszi a nagyobbat addig.

- luxus lesz a nyáron nekünk: 2 nap/1 éj a két gyerek nélkül, a baráti társaságunkkal leszünk egy nyaralóban, a szállásért nem kell fizetni, csak előtte-utána jól kitakarítani a házat, na meg a kaja-pia. egyébként évek óta nem voltunk sehol "nyaralni".

2010. jún. 10. 14:05
 26/31 anonim ***** válasza:
68%
Én még csak babás vagyok a 21. hétben...napi 10 órát dolgozom. Mi emellett a luxus...az én drága Erikám aki minden héten eljön és kitakarít. A légkondícionáló mert ahol mi élünk nem csak hőség van, de óceáni pára is. Kajarendelés és közel lakunk a metróhoz. Nekem ez is luxus. Mosogatógépünk nincsen, mert a lakást béreljük de van hátsó pici füves udvarunk....ez luxus egy városban.
2010. jún. 10. 16:00
 27/31 anonim ***** válasza:
36%
Havonta Kismama magazint megveszem, minden csüt.ön a Storyt. :)
2010. jún. 11. 12:52
 28/31 anonim ***** válasza:
36%
Kinek mi a luxus! Ezt nagyon nehéz megítélni, hogy általánosságban mi a luxus. Mert pl. nekünk luxusnak számít, ha parfümöt veszünk magunknak, vagy márkás ruhát. Másnak pedig lehet, hogy még az sem luxus kategória, ha a fűthető medencéje mellé egy tengeri akváriumot csináltat több millió forintért.....
2010. jún. 11. 14:32
 29/31 anonim ***** válasza:
68%

nők lapja hetente, ebből nem engedek!

net

mosogatógép

autó

néha-néha könyv - bár nem tudom, el tudom-e olvasni őket nyugdíjas korom előtt...

szülinapkor, évfordulókor éttermi vacsora a párommal

és vége-valahára a panelévek után tavaly családi házba költöztünk!

2010. jún. 11. 15:01
 30/31 anonim ***** válasza:
Porsche
2011. febr. 17. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!