Ha valaki nem akar szoptatni?
Akkor mit csinálnak bent a nővérek? Orvosok? Szobatársak?
Pusztán kíváncsiságból kérdem.
Köszönöm.
Biztos van benn erre is protokoll, tudni fogják.
Egyébként ha valakiben van egy csöpp anyai érzés, akkor szoptat, ha tud, hiszen ez _jó_ a gyereknek.
Hát igen, ez sem a legjobb megoldás. :(
Bár az én véleményem is az, hogy természetellenes, ha valaki nem akar szoptatni. De az ilyenfajta "probléma-kezelés" meg emberség-ellenes.
Én külföldön szültem és előszőr volt egy kis félreértés a szoptatással kapcsolatban. A nőgyógyászom úgy értette hogy nem akarok és igy terjedt el a korházban. (császárral szültem, igy nem is lett volna lehetőség azonnal szoptatni) De kis idő elteltével tisztáztuk a helyzetet és azonnal intézkedtek, jött a mellszivó és megmutatták mit hogy kell. De azalatt az idő alatt nem éreztem hogy lenéztek volna emiatt vagy ilyesmi, sem a többiek, sem a nővérek, ugyanúgy bántak velem. Pedig teljesen bababarát, szoptatásbarát korházba szültem.
Aztán lehet hogy csak külföldön van igy, nem tudom.
Egyébként ahol nem igy van, szerintem tiszteletben kéne tartaniuk az anya döntését, akár jó, akár nem, és a véleményük nem szabad hogy látszódjon rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!