Hogy lehet igény szerint, akár óránként szoptatni, ha kevés a tej?
Nekem még 2 éves korában is már a 3. napra növekedett a mennyiség, ha gyakrabban szoptattam. Az 1, max. 2 hét tényleg pontos határ, ha ennél tovább sincs eredmény, akkor valami bibi van, általában a módszerben, ritkábban a szervezetben.
Mindenképp tarts ki és légy türelmes, mert a gyakori szoptatás nélkül LEHETETLEN több tejet termelni! Ezen kívül pedig próbáld ki a lggyakoribb szaporítós tippeket, amikből itt is olvashatsz egy tucatnyit. A "csodaszerekhez" annyit, hogy ezekből egyszerre csak egyfélét, különben gátolni fogják egymás hatását! Szerintem úgy érdemes, hogy 2-3 napig próbálod az egyik félét és ha nem használ, akkor váltasz. De ezek mellett is folyamatosan és elsősorban szoptatás és szoptatás!
(Nekem a nagyobb folyadékbevitel és a kipihentség (több alvás ill. lelki nyugalom) volt a hatékony tejserkentő.)
A megoldast a pihenes jelenti. Az en Babam 2 honapos, surgossegi csaszaros es orankent evett. Ugyanigy voltam, mint te. Ketsegbe esve, kialvatlanul stb, nalunk mas problemak is adodtak a pocakkal sajnos. Aztan mivel Angliaban elek Anyukam ki tudott jonni 2 hetre, mikor a Pici 2 hetes volt, o fozott es ha a baba aludt (max 2 ora napkozben a mai napig is) akkor en is el tudtam menni aludni.
Tejem megsem lett eleg, mert aggodtam hogy mi van ha ez igy marad, nem akartam tapszerezni, de muszaj volt es a lefekveskor ejjel azt kapott es en ahelyett hogy megetettem volna lefejtem a cicim (mind 2-t szoktam) es azt masnap megkapta uvegbol.
Egy het utan elhagyhattuk a tapszert, mert beallt a tejcsim.
Azota ha nem evett mind2 cicibol fejtem es eltettem kesobbre, igy nekem volt idom tobbet termelni.
Ittam Laktoherb teat is, de sajnos az nem valt be.
Vegyel egy jo pumpat nekem Medela Swing van, 3. proba, ez jott be a legjobban.
Probalj meg pihenni, kitartas!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!