Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől indulhat újra be a...

Mitől indulhat újra be a tejem, mert igencsak fogy, ár nem elég a babámnak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
pl barnasör, sokan erre esküsznek
2010. ápr. 26. 15:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hónapos koráig annyi volt, hogy nem győztem mosni a pólókat, és takarítani a padlóról a cseppeket. Aztán szinte az egyik napról a másikra elapadt. Amikor már a gyári teák (Laktoherb, Mecsek) sem segítetettek, akkor azok összetevőiből házilag főztem a teát.Így még egy ideig segített,(pár nap) de ha elapad a tej, hát elapad.
2010. ápr. 26. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám kezdettől fogva nem szopott. Ha őrá bíztam volna, hogy mennyi tejem van, akkor semennyi se lenne. Én elkezdtem háromóránként fejni, azóta is ezt teszem. Így napi másfél liter tejem van, és semmi jele, hogy elapadna.
2010. ápr. 26. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ez most a gondom, 3 hós a kisfiam. Pótlás kell neki már régóta és már nem akar szopizni, ezért fejek. Szerintem nekem azért kezdett apadni, mert nem szívta ki rendesen, a cumisüveg kényelmesebb volt neki. Nem akartam a mellszívót használni, de most kénytelen vagyok. Kölcsön tudtam kérni egy elektromos Medelát, nagyon jó. Itt szoktam a gép előtt használni :) Kellemeset a hasznossal. Addig szívom, amíg 1 csepp is jön, ha a babámon múlna már elapadt volna, de az immunrendszere miatt szeretném minél tovább adni neki.
2010. ápr. 26. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:

a mellszívó mellett azért szerintem próbáld ki az

URTICA URENS CH5-ös homeopátiás bogyót. tejserkentésre való! nekem nagyon bevált, és ha kezd apadni a tej, akkor is tud segíteni!

patikában lehet venni, 600forint egy fiola. arra figyelj, ne legyen a CH magasabb 5-nél!

napi 2x5golyót elszopizol.

mentolos rágót, fogkrémet ne használj, előtte-utána fl órával ne egyél, igyál.

remélem tudtam segíteni.

2010. ápr. 27. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Az urtica urens tényleg szuper! Azt próbáld ki, nekem is bevált! Az elején, amikor úgy éreztem, hogy kevesebb a tej, elkezdtem szedni, mondjuk nekem napi egyszeri 5 golyócska is segített. Csak úgy feszült a mellem a tejtől. De ha egy ilyen kis fiolát beszedtél, hagyj szünetet! Már 6 hónapja szoptatok, szurkolok, hogy minél tovább sikerüljön neked is!
2010. ápr. 27. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!