Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig indulhat meg a tej?

Meddig indulhat meg a tej?

Figyelt kérdés
Kezdek kiborulni, bár próbálom magam tartani. A napom a következőből áll: fél óra szoptatás, ahol legjobb esetben 30 g-ot szopizik a picim. Ezután pótlás (anyatej és / vagy tápszer) melegítése. Ez eddig másfél óra. Utána 20 perc fejés, max. 25-30 ml, de van, hogy 10. Egy óra múlva pedig ébresztem a drágámat. Aludni sem tudok, semmire nincs időm. Elrontok valamit? Meddig várjam, hogy meginduljon a tej? Már mindent kipróbáltam, semmi nem segített. 3 hetesek vagyunk.
2008. nov. 9. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én csak azt tudon Neked mondani, hogy az egyik ismerősőm már-már feladta, a család tartotta benne a lelket, hogy ne hagyja abba a fejést. AZtán olyan 6 hét múlva úgy megindult, hogy csak na. :) Próbálj meg még kicsit kitartani, mert megéri.
2008. nov. 9. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Kitartás. Ha elég keményen próbálkozol, be fog indulni rendesen. Csak igyál sokat. És mindig szoptass mindkét melledből. És ha a baba nem reklamál, akkor hagyd, hogy akár 1 órát, vagy többet is a cicin töltsön. Semmi nem indítja be jobban, mint a baba. Nekem az első lányomnál úgy volt, hogy az első 2 hónapot szinte ágyban töltöttük, de meg is lett az eredménye, 3 évig tudtam szoptatni. A háztartás meg megvár, ne foglalkozz vele.

A babát meg ne ébreszd fel, majd felkel, ha megéhezik.

2008. nov. 9. 17:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megfogadom a jótanácsokat!
2008. nov. 9. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne add fel. Igyál sokat, minden szopi után fejd le mindkét melled,ne idegeskedj ha kevés jön majd lesz az több is.a 25-30 mili pedig nem kevés ha csak 3 hetes a babád ahogy nő az ő igénye a tejre az úgy fog szaporodni.A gyógyszertárban kapható homeópátiás tejserkentő ( Urtica Urens 5 CH) szedjed napi 2X5 bogyót ezt 5 napon keresztűl majd 2 nap szünet és így tovább..Nekem bevált.Sok sikert.
2008. nov. 10. 09:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is. Az Urticát próbáltam, nem jött belehet, hogy azért, mert a gyógyszertárban 2*5-öt mondtak...:(
2008. nov. 10. 09:47
 6/7 A kérdező kommentje:
folyamatos szedésre (ez lemaradt).
2008. nov. 10. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:
mindkét melled add neki és ahogy írták a többiek nagyon sok folyadékot igyál!én minden este alkoholmentes sört ittam.szerencsés alkat vagyok mert sosem fejtem és 23 hós koráig szoptattam a csemetém de hidd el az elején én is bevoltam parázva hogy kevés,nem jó minőségű a tej.kitartás.még valami:ne keltsd fel a bébit.ha éhes ő majd jelzi.
2008. nov. 10. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!