Mikor indulhat végre meg?
39+5 hetes vagyok. Egyelőre semmi konkrét jelet nem érzek. Néha vannak fájások (pocak, derék), keményedések. De ez már vagy 3 hete. A melegtől totál kikészültem.
Lehetséges, hogy egyik percről a másikra megindul a szülés? Nagyon nem szeretném túlvinni. Nálunk csak a 41. hét után indítanak egyébként.
nekem nem volt sok keményedés se az elsővel, hétfő délelőtt voltak 10 percesei, majd elmúltak,. aztán aznap este fél 8kor megint elkezdődtek, és utána nem múlt el, másnap du fél6-ra lett meg a kislányom (de én nehezen tágultam ,végül oxitocint kellett aadni meg burokrepesztés). 40+2re született.
most már régóta vannak keményedések, kb. 25. héttől, és néha jóslók is, már vagy 4 hete, de eddig még egyben vagyok (39. hetet töltöm holnap).
Köszi a válaszokat!
Kedves utolsó... akkor megértesz. Nehezen telnek így a napok, órák. Főleg az éjszakák.
éjszaka én szerencsére jol alszom, 1x kelek pisilni-inni, aztán alszom tovább, bár nehezen megy a visszaalvás :(
sajna nálunk is csak 41 hétre indítanak, így a végét sem látom az egésznek :(
Most látom, hogy érdeklődtél. Bár már jó sok idő eltelt.
40+6 napnál indították a szülést és 5 óra alatt túl voltunk az egészen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!