Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor indulhat végre meg?

Mikor indulhat végre meg?

Figyelt kérdés

39+5 hetes vagyok. Egyelőre semmi konkrét jelet nem érzek. Néha vannak fájások (pocak, derék), keményedések. De ez már vagy 3 hete. A melegtől totál kikészültem.

Lehetséges, hogy egyik percről a másikra megindul a szülés? Nagyon nem szeretném túlvinni. Nálunk csak a 41. hét után indítanak egyébként.

2011. aug. 25. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:

nekem nem volt sok keményedés se az elsővel, hétfő délelőtt voltak 10 percesei, majd elmúltak,. aztán aznap este fél 8kor megint elkezdődtek, és utána nem múlt el, másnap du fél6-ra lett meg a kislányom (de én nehezen tágultam ,végül oxitocint kellett aadni meg burokrepesztés). 40+2re született.

most már régóta vannak keményedések, kb. 25. héttől, és néha jóslók is, már vagy 4 hete, de eddig még egyben vagyok (39. hetet töltöm holnap).

2011. aug. 25. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
ugya n ez,utálom már és én is tuti tulhordom,es 41+ nál inditanak
2011. aug. 25. 16:19
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Kedves utolsó... akkor megértesz. Nehezen telnek így a napok, órák. Főleg az éjszakák.

2011. aug. 25. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:

éjszaka én szerencsére jol alszom, 1x kelek pisilni-inni, aztán alszom tovább, bár nehezen megy a visszaalvás :(

sajna nálunk is csak 41 hétre indítanak, így a végét sem látom az egésznek :(

2011. aug. 25. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyik este voltak jósló fájásaim,azután rá egy hétre,miden előjel nélkül elfolyt a víz.Szóval bármikor megindulhat.Kitartást nektek,nem lehet könnyű ilyen melegbe,én szerencsére megúsztam a kánikulát,május elején szültem,de így is nehéz volt már a végén,akkor már tényleg terhes terhes voltam.:-)De most meg alig várom hogy újra átéljem,imádtam,csak a vége nehéz.Jó egészséget nektek már nem kell sokat várnotok,és a kezetekben lesz a babátok!Kitartás!
2011. aug. 25. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem 41 hetesen akarták indítani, de végül 4o+5-nél császár lett. Nem volt egyszerű a vége.
2011. aug. 26. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Történt változás?
2011. aug. 29. 07:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Most látom, hogy érdeklődtél. Bár már jó sok idő eltelt.

40+6 napnál indították a szülést és 5 óra alatt túl voltunk az egészen :)

2011. okt. 23. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!