Hidegben szoktatok kint szoptatni?
Nyáron könnyű volt kimozdulni, egy-egy eldugott padon tudtam etetni.
A babának mondjuk a feje amúgy is kint van, de nekem jobban neki kell vetkoznom.
Bevásárlóközpont nincs, egyéb kozintézmény se, kaja után szoktunk kimenni de így is van, hogy megehezik.
Fél éves elmúlt, már hozzátáplálom, de a kanalazás se nagyon működne kint, melegíteni kell, leeszi magát...
Köszi, nagyjából így szoktam felöltözni, pantnélküli top, derékmelegíto, dekoltalt pulover sallal...
gyümölcsöt már ehet gondolom, lassan egy kis keksszel is pl és azt melegíteni sem kell...meg én vettem sinlacot ilyen esetekre (növényi alapú), és akkor abból kevertem a gyümibe és azt sem melegítettem sose..csak vettem egy poharat meg hozzá egy tokot ami jól tartja a hőt és bőven langyos maradt még 4 óra után is...
de amúgy nyugodtan szoptasd meg a hideg ellenére, ha neked az úgy kényelmesebb, max te fázol meg, ő biztos nem...én alapból nem szoptatok nyilvánosan, inkább megoldom máshogy. de attól még a hideg önmagában nem lehet akadály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!