Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit ehetett a babám a világra...

Mit ehetett a babám a világra jötte utáni 25 órahossza alatt, amíg nem engedték szoptatni?

Figyelt kérdés
Csütörtökön 10 órakor született meg a fiam sürgősségi császárral. Akkor kb 1 percre láttam, 6 órával később hozták be hozzám, de szoptatni nem engedték, azt mondták nem kell neki, ne erőltessem, csak öleljem meg. Másnap délelőtt 11 órakor hozták oda, hogy próbáljam megszoptatni. Akkor már nem akarta bekapni a mellemet. A kórhátból hazajöttünk, szoptatási tanácsadó jött hozzám. A segítségével sikerült elérni, hogy bekapja a cicim, de két-három szívás után mindig elaludt a picikém, nem szopizott tovább. Ennek már majdnem fél éve, de még mindig azon gondolkozom, vajon mit ehetett élete első 24 órájában? Cukros vizet? Tápszert? Semmit? Cumisüveget kapott vagy svéd itatópohárból etették?
2016. szept. 8. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Valószínüleg cumisüvegből kapott azért nem.kellett neki a cici és cukrosvizet az olcsóbb mint a tápi
2016. szept. 8. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Tápszerezték. Nem itatópoharazgatnak, benyomják a szájukba a cumisüveget, betöltik tápszerrel és annyi. Nem foglalkoznak azzal, hogy te tudj szoptatni. Szánalmas tapasztalataim vannak nekem is, és az ismerőseimnek is. Az pedig, hogy nem engedtek szoptatni, jogtalan. De ami elmúlt, elmúlt, már nem tudsz rajta változtatni. Az más kérdés, hogy az ilyen helyeket beperelném szívem szerint.
2016. szept. 8. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Nah ennyit tudunk miniszter mondani. Cukros vizet/tápszert/gyűjtött anyatejet/teát/semmit. Cumisuvegből/pohárból/kanálból. Mindenhol más a szokás és minden eset egyedi. Én terhességi cukorbeteg voltam, fiunk cukra első nap többször leesett, így kapott cukros vizet pohárból (sima egyszerű uvegpohar), amúgy nálunk nem adnak semmit.
2016. szept. 8. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
1 nap mèg semmit nem adnak
2016. szept. 8. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Hol történt mindez?

Nálunk az első napon tuti nem adnak semmit...

Sőt még a másodikon is a szoptatást erőltetik, akkor is, ha nem megy.

De tudom, hogy kórháza válogatja.

2016. szept. 8. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
Papíron bababarát szoptataspárti kórházban rögtön azzal kezdte a csecsemős, amikor megkaptam nasnap a gyereket, hogy a pici evett rendesen... S utána azért nem engedtek haza, mert nem indult be a tejem. No comnent. Egyébként: DEKK
2016. szept. 8. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
én pic-ben dolgoztam néhány hónapot nővérként, nem tápszer van, hanem elég szép adagot kap a kórház az anyatejből, amit begyűjtenek.
2016. szept. 8. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!