Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem tudok majd szoptatni?

Nem tudok majd szoptatni?

Figyelt kérdés
3 napja szültem, persze meg bem lövellt be a tej, de semmi sincs a cicikben. Mara az a keves is eltünt, hiaba masszirozzak, nyomkodjak a növerek. Tegnap ota fejjük geppel,20 percig szenvedek, mert faj a bimbo es nem jön semmi. Par csepp. A kicsi addig tapszert kap. A nellem nagyon puha, szerintetek lesz ebbol meg valami?
2016. aug. 21. 14:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
Ne add fel, nekem 8 hetbe telt mire beindult! A baba legyen cicin egesz nap !
2016. aug. 21. 14:19
 2/15 anonim ***** válasza:
40%

teljesen normális, az az 1-1 csepp épp elég a kicsinek, az előtej, abban benne van minden. nem kéne se fejni, se nyomkodni, se masszírozni belövellés előtt, egyszerűen pihenned kéne és elhinni, hogy lesz tejed.

estére vagy holnapra belövellne.

mondjuk sokat segítene a dolgon, ha nem tápit adnátok neki, hanem cicire tennéd, így érezné a melled, hogy igény van most már tejre

2016. aug. 21. 14:21
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Elso vagyok. Miert kap tapszert ? Nem szabad! Egy ujszulottnek cseresznye nagysagu a gyomra, pont az a par csepp eleg ami jon!
2016. aug. 21. 14:24
 4/15 hétangyal ***** válasza:
59%
Ahogy előttem is írták, fontos, hogy a baba cicin legyen, mert, ha próbál szopizni, akkor a szervezeted veszi az "igényt", hogy szükség van a tejcsire, és elkezdi termelni. A legelején én is meg voltam rémülve, hogy nem lesz elég tejem, de a végén annyi lett, hogy sokat le kellett fagyasztani. Az is előfordulhat, hogy a két cicid nem egyformán fog termelni, hiába szopizik mindkettőből.
2016. aug. 21. 14:28
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
Pont az a par csepp kellene a babanak, nem a tapszer. Nekem a negyedik napon reggelre lett tejem, addig rengeteget volt mellen a babam.
2016. aug. 21. 14:28
 6/15 anonim ***** válasza:
58%

Ha kap is tápszert, csak a minimálisat, kanálból vagy pohárból! Ha most jól megtömik a pocakját cumisüvegből, akkor 1. kitágul a pici gyomra, 2. nem fog tudni/akarni szoizni, pedig az lenne most a legfontosabb.

(halkan jegytem meg, létezik olyan hogy tejmirigy elégtelenség, amikor valaki tényleg nem tud tejet termelni, de ez NAGYON ritka)

2016. aug. 21. 15:15
 7/15 anonim ***** válasza:
31%
Nekem is a harmadik napra lett tejem, de eszembe sem jutott tápszerezni. Egyszerűen mellre raktam.
2016. aug. 21. 15:27
 8/15 anonim ***** válasza:
52%
Bababarát kórházban szültem 5 hónapja. A kislányom 360 grammot fogyott, mert 4. napon lövellt be a tejem és addig csak minimális mennyiséget tudott enni. Tápszert nem adtak neki. Szinte folyamatosan mellen volt, nagyon fájt, de az ingerli a mellett legjobban a tejtermelésre, ha minél többet próbálod etetni a babát. Azóta is csak szopizik.
2016. aug. 21. 15:42
 9/15 anonim ***** válasza:
21%
2. vagyok. ha minden kb ugyanazt írta, miért lettem a béka feneke alá lepontozva? :O
2016. aug. 21. 17:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Bocsánat hogy beleírok egy kérdést a kérdésbe, de hogy teszitek minél gyakrabban mellre a babát? Nekem 2 etetés között végig alszik, etetéskor mellre teszem, de nagyon kevés tejem van így is.Nem alakul ki a kereslet-kínálat ahogy szokták írni, pedig szopizás után fejek is...mégsem tudok csak szoptatással etetni, tápszert kell adjak a babának.
2016. aug. 21. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!