Nem tudok majd szoptatni?
Figyelt kérdés
3 napja szültem, persze meg bem lövellt be a tej, de semmi sincs a cicikben. Mara az a keves is eltünt, hiaba masszirozzak, nyomkodjak a növerek. Tegnap ota fejjük geppel,20 percig szenvedek, mert faj a bimbo es nem jön semmi. Par csepp. A kicsi addig tapszert kap. A nellem nagyon puha, szerintetek lesz ebbol meg valami?2016. aug. 21. 14:12
11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos a cicit nem keri orakig probalkozunk, a noverek mindent bevetnek, de 1-2 szivas utan feladja. Mar nagyon faj. Tegnap egesz nap nyugos volt, nyoszorgott, ma rendesen kapott tapszert enni, öröm volt nezni ugy evett. Es jol alszik ha ebren van csak nezelodik. Nem eroltetem a szopit... Ha lesz lesz, de egesz nap sirtam tegnap is, hogy ehes a gyerek.
2016. aug. 21. 20:09
12/15 anonim válasza:
Nem azért adja fel mert tápszert is kap és nem igazán éhes?
13/15 anonim válasza:
Ha akarod, hogy anyatejes legyen a babád, akkor ne várj a csodára meg a jószerencsére.
Sürgősen kérj segítséget szoptatási tanácsadótól, az ibclc oldalán megtalálod az elérhetőségeket. Sokan emailben, vagy skype-on is segítenek.
Ha ez neked nem fontos, akkor meg tényleg hagyd a csudába.
14/15 anonim válasza:
márpedig az egyetlen dolog, ami segít, ha cicin van és nem kap tápszert, olyan nehéz ezt elhinni? Nem a masszírozástól, nyomkodástól a gépi szívó gyötrésétől lesz a tej :(((
Mindig kinn van veled a baba? Ha nincs, akkor kérdd, hogy ne vigyél el! Egyébként teljesen természetes, ha még a 3. napon nincs, de csak akkor lesz, ha a babó ingerli.
15/15 anonim válasza:
Látszik hogy nem is akarsz igazán szoptatni, hiába mondjuk hogy nem kell tápszer hanem legyen cicin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!