Illik rokonok előtt szoptatni? (lehetősége lenne az anyukának bemenni egy másik szobába)
Illik-e a rokonoknak bennmaradni a szobában, amikor a kismama szoptat? (Lehetőségük lenne másik szobába bemenni).
A szoptatás nem illem kérdése. Van akit zavar, van akit nem. Egyéni. Az a rokon, akit ez zavar, el tud fordulni addig, amíg az anyuka mellre teszi a babát, illetve a szoptatás után visszaigazítja a ruháját. Lehet azt diszkréten, nem magamutogató módon csinálni.
Ez ember fuggo.szerintem.
En a strandon is siman szoptattam.
Van olyan strand satrunk,ugy ultem,vagy fekudtem,hogy afele neztem de nem beultem.es pluszban letakartam a mellem.
A rokonok elott minden szivbaj nelkul mellre tettem a gyerekeket.parom nevelo apja ment ki olyankor a szobabol,onszantabol.
Attol fugg,hogy az anyukat,vagy a rokonokat zavarja e.ha nem akkor nem illetlenseg elottuk mellre tenni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!