Illik rokonok előtt szoptatni? (lehetősége lenne az anyukának bemenni egy másik szobába)
Még nem voltam tanúja olyan szoptatásnak, amit illetlennek találtam volna. Volt, hogy konkrétan észre sem vettem hosszú percekig, hogy előttem szoptatnak.
Talán elnézőbb vagyok az átlagnál, talán a körülöttem lévő anyukák oldják meg durva villantások nélkül a dolgot, de tőlem aztán simán lehet szoptatni a társaságomban.
saját családom (szülők, tesó, nagynéni, stb) előtt simán, párom anyukája előtt is, de apuja, illetve sógorom előtt nyilván nem.
persze amíg kicsi volt a gyerek, elvonultunk, hogy ne zavarja a zajongás. később meg beszélgetés, tévézés, játék közben szimplán jött, és kiszolgálta magát.
olyankor nehéz azt mondani, hogy köpd ki kicsim, mert el kell vonulnunk félre. 2 perc alatt végzett és ment tovább dolgára.
Schäffer Erzsébet Vonaton című történetében leírja milyen csoda is a szoptatás. Olvassátok el!
Mi ebben az illetlen? Az én rokonaimat nem zavarja. Mondjuk én szoptattam már máshol is, nem is látszik belőle semmi, úgyhogy kétlem, hogy ez bárkit is zavarna. Ha van itt valaki rajtunk kívül (férjemen, nagyobbik gyereken kívül), úgyis dobok egy textil pelust magunkra, úgyhogy nem lobogtatom a mellem.
Nincs ebben semmi illetlenség, nem kell emiatt elbújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!