Szerintetek van esély rá, hogy a második babámat tovább fogom tudni szoptatni 2 hónapnál?
Biztosan lehet :) A nagyobbik fiamat én is csak két hónapig tudtam szoptatni, és akkor is néha kellett pótlás, aztán el is ment a tejem teljesen.
A kicsit már 6 hónapja szoptatom, sosem kapott tápszert, most kezdtem hozzátáplálni, mellette szopizik továbbra is, van elég tejem, pár hónapig még tejleadó is voltam. Én nagyon rákészültem, hogy tudjak majd szoptatni, sokat olvastam a témában, utánanéztem sok mindennek. Meg szerencsém is volt, ugyanis a nagyobbnak le volt nőve a nyelve, ezért nem tudta rendesen bekapni a cicit, viszont a gyerekorvos nem volt hajlandó felvágatni neki 9 hónapos kora előtt (mai eszemmel nem nyugodnék ebbe bele, mert nem csak a szoptatás ment rá, de a beszédére is hatott, hordhattam logopédushoz évekig). A kicsinek szerencsére nem volt ilyen gondja, így szopizni is tudott rögtön. Meg hát én is rutinosabb voltam, és tudtam, mit kell tennem.
A nagyot szinte egyaltalan nem tudtam.
A masodikat 2,5 evig.10hos koraig csak anyatejet volt hajlando elfogadni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!