Ha az első gyerekemet vsak 3,5 hónapós koráig szoptatam, van rá esély h a másodikat tovább tudom majd szoptatni?
Szia!
Persze, hogy van rá esély. A párom húga az első gyermekét nem is tudta szoptatni, folyton stresszelt, nem is indult be a teje, pár hetes korától tápszeres volt a babája. A 2.-nál lazában fogta fel a dolgokat, gyakorlottabb volt, és már nem volt annyira fiatal, mint az elsőnél, 1 éves koráig szopizott a babája. Szerintem kevesen vannak azok, akik fizikai okok miatt (pl. kevés tejmirigy) nem tudnak szoptatni, inkább a helytelen technikák, a stressz, esetleg kevés pihenés vagy elégtelen folyadékbevitel miatt apad el hamar a tej. Minden jót és jó egészséget Nektek! Üdv, 1 éves kisfiú anyukája
Szia!
Én az első babámat 3 hónapos koráig tudtam szoptatni, a második babámat csak 2 hónapig. Mondjuk nálunk lehet hogy közrejátszott az is hogy kevés a korkülönbség és sokat stresszeltem a két kicsi miatt.
De hogy a kérdésedre válaszoljak: van rá esély.
Persze, hogy van rá esély! Rengeteg ilyet láttam már (csecsemőkkel foglalkozom).
Az első lépés szerintem, hogy végiggondold, mit "rontottál el" vagy legalábbis mi romlott el, mi volt az a banánhéj, amin elcsúsztatok (órához igazítás, méregetés stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!