Aki az elsö kisbabánál császármetsel szül az a második babánál mennyi az esély hogy jmegint császármetszéssel lesz?
Ez sok mindentől függ:
1 a császár heg állapotától
2 a baba méretétől, fekvésétől
3 a baba állapotától
4 a mama állapotától
5 hogy miért történt az első császár
6 hogyan folyt a terhesség
7 mennyi idő telt el a császár óta
stb
Ezt nem lehet előre megmondani
Nekem 2,5 éve volt az első császárom.Most a 2.-nál úgy készültem,h természetes úton legyen meg a baba.Doki azt mondta a hónapok alatt,h minden körülménynek meg kell felelni pontosan (pl.amit az első írt),hogy hüvelyi szülés legyen.
Nos,nekem semmi bajom,se magasvérnyomás,se cukorbetegség,semmi.Egy hete még úgy volt,h megpróbálhatom a hüvelyi szülést,majd pénteken bejelentették,h 11-én (3nap múlva) kiírnak császárra,mert nagy a baba,nem kockáztatnak,hiába,h a hegemmel minden oké.Hidegzuhanyként ért,pénteken végig bőgtem,de beletörődtem,h most pénteken megműtenek.39+2 hetes leszek akkor.
Amúgy a dokiról az járja,h nem híve a természetes szülésnek a császár után.Szóval igen-igen függ a doki hozzáállásától...
Sok sikert,és könnyű szülést.
Üdv
38+6 hkm
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:00
Sok erőt és kitartást a péntekhez!
Aztán pedig jó babázást! :)
(Egyébként pontosan milyen idős babás vagy? Mert az írásodban két eltérő kort adtál meg)
Most vagyok 38+6 hetes,de pénteken,mikor műteni fognak,addigra leszek 39+2 hetes.Remélem érthetően leírtam.
Köszi a lelkitámogatást,rámfér....Nagyon félek... Állítólag már 4kiló körül van,ha jó mér az uh! Plusz még ezen a héten is gyarapszik péntekig.... :)) Biztos jó nagy baba lesz,nemcsoda,h nem akarják a sima szülést.
Hát ez van,az a lényeg,h minden rendben menjen.
Első baba császár, téraránytalanság miatt!
Második császár fenyegető hegszétválás miatt!
Amúgy a másodiknál a dokim nagyon szerette volna ha megy természetesen, de az utolsó uh-on annyira vékony volt a heg, hogy még aznap megműtött. :(( Akkor voltam 39+4 hetes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!