Van aki az első babáját nem, de a másodikat tudta szoptatni?
Jelen.
Az elsonel egyaltalan nem indult meg a tejem.napokat szenvedtunk de semmi.a gyerek nem hizott,nem aludt,sirt folyton.g ondolom a stressz is ratett egy lapattal.igy vegul tapszeres lett.
A masodiknal sem keszultem ugy konkretan semmivel.mar felidosen melltarto betettel eltem,folyamatosan folyt az elotej a melleimbol.O 2,5 eves koraig cicizett.
A harmadikat szinten nem tudtam szoptatni.ugyan ugy volt mint az elsovel,pedig Nala mar kitartobb,es eloszor sokkal nyugodtabb voltam.megsem.par cseppnel tobb tejem egyszeruen nem jott.akarhanyszor raktam mellre.
Nekem is sikerült. Nem hallgattam senkire sem, aki azonnal tömte volna a vizet, teát, tápszert a fiamba, hanem vállaltam az összes mocskos beszólást, ami ezzel jár. A legdurvább az volt, mikor a fejemhez vágta egy családtag, hogy én meg fogom ölni a gyereket, mert nem adok neki inni.
Kemény volt, de megérte.
Igaz, még csak hat hetes a második, de őt tudom szoptatni, sőt, fuldoklik a tejtől olykor. Az első cumizavaros lett a kórházban mire belövellt a tejem, neki így fejtem 3 hónapig. Sajnos akkor 4 dl-nél nem nőtt tovább a mennyiség, így abbahagytam, mert elejétől kezdve kellett a pótlás.
A mostani sikerhez az járult hozzá, hogy most visszahozták szülés után mellre tenni a babát, és hogy a kórházban éjjel-nappal mellen volt. Na meg a természete is hozzájárulhatott, ő akart szopni, kereste nagyon a mellem.
Szóról szóra ugyanazt tudom elmondani, mint a 4-es.
Még a 4 dl és a 3 hónap is stimmel, az elsővel ugyanígy voltam (+ közrejátszott, hogy besárgult, és nagyon aluszékony volt.)
Most a második 3 hetes, a legelején volt kis nehézség a rövid mellbimbóm miatt, de ezt is áthidaltuk. Itthon az első 3 napban kellett napi 1x tápszer, aztán szerencsére azt is elhagytuk, szopik rendesen, és nagyon jó étvágya van (amit a nagyobbik lányomról sajnos nem mondhatok el.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!