Hidegben szoktatok kint szoptatni?
Nyáron könnyű volt kimozdulni, egy-egy eldugott padon tudtam etetni.
A babának mondjuk a feje amúgy is kint van, de nekem jobban neki kell vetkoznom.
Bevásárlóközpont nincs, egyéb kozintézmény se, kaja után szoktunk kimenni de így is van, hogy megehezik.
Én még nyáron se
Ha hosszab időre elmentek,szerinte fejd le a tejed
Hát nehéz kérdés. Tényleg próbáld úgy intézni, hogy evés után, alvási időben menni.
Könnyű azt írni, hogy fejd le. Annak biztos megoldható, akinek tud cumisüvegből enni a babája, de pl. a lányom sem tud, így nálunk a fejés nem megoldható, vagyis értelmetlen. Nyáron én is szoptattam játszótéri padon (vidéki kisváros, egyébként a kutya sem jár nálunk játszótérre, csak van, rendezvényeket szoktak ott tartani inkább), sportöltözőben (míg a fiamnak fociedzése volt). Mióta ilyen hideg van, azóta nem etettem még kint, bár nem is igazán volt rá szükség, mert mindenhova evés után indulunk, és igyekszem úgy intézni a dolgokat, hogy hazaérjünk a következő etetésig (2 hónapos a lányom, 3-4 órát kibír, levegőn jobban alszik, mint itthon).
Én is kaptam régebben egy csomó szexes kérdőívet egy szaboflora nevű felhasználótól, tiltsátok le.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Régóta garázdálkodik, valamiért a babás kérdésekre is mozdul.
A babám nem tud cumisüvegből inni, csőrösből se nagyon, svédből tud de azt macerás kint töltögetni meg könnyen melléfolyik az meg még rosszabb, ha átazik kint a ruhaja.
Mindig kaja után indulunk, régen mértem mennyit evett és 100 alatt inkább nem mentünk, de már nagyon ficeg, nem megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!