Aki úgy döntött, h egyaltalan nem fog szoptatni soha, az mi alapjan dontott igy? Titeket is megszólnal ezért?
En is eldontottem h nem fogok egyaltalan szoptatni. Tul macerasnak talalom, meg lefejni meg begyullad a cicim meg aahh en kicsit "állatiasnak" talalom.. A tapszer sokkal egyszerubb.. Apuka is barmikor etetheti meg nyilvanos helyen is lehet. Apuka is kelhet hajnalba nemcsak en. Mindig pontosan tudom mennyit ivott a baba mert ha a mellem csócsalja abbol sosem derulne ki h mennyit ivott valojaban. Én nem ertem h miert kapok negativ kritikat ez miatt. A maj tapszerekbe benne van minden ami kell a babanak.
(Legalabbis az aruk errol arulkodik) vegulis az en testem, dontesem. En se szolok meg senkit, akkor se ha nyilvanosan szoptat ettermbe v akarhol az az o dontese viszont visszafele ugy erzem h a legtobb anyuka rogton letamad h jaj nem akarsz szoptatni? Kenyelembol? Es mivan akkor ha abbol? Attol en sem vagyok rosszabb anya... Nem ertem ezt. 😶😓
Anyává válik a legifjabb vásárlói társadalmunk által szocializálódott nemzedék. Aki szerint azért van benne a tápszerben minden,mert drága. Aki szerint gyereket szoptatni állatias. Aki szerint az a legfontosabb, hogy divatos ruhái és játékai legyenek a gyereknek.
Tudom, Kedves Kérdező,hogy ez nem válasz a kérdésre,csak elkeserítő a hozzàállásod.
" De a te gyereked nem is kaphatna, nem a lusta anyáknak találták ki, hanem azoknak, akik akarnának szoptatni, de nem tudnak"
De kaphatna,ugyanis senki nem kérdezi meg,hogy tényleg nincs-e teje vagy csak bszik szoptatni! Illetve hát mondani bármit lehet!
utolsó, ezt nagyon benézted... ugyanis az anyatejet a gyerekorvos írja fel, akinél fel van tüntetve hogy miért is nincs tej. Rajta lesz a zárójelentésen. És anyatejet csak azok a babák kaphatnak, akik pl: betegen születtek, hosszas kórházi kezelés alatt állók. koraszülöttek, kis súlyúak. És ők sem akármennyit.
Itt le van írva hozzá minden, akartam linkelni hozzá tartozó nyomtatványt, de nem tarok itthon belőle.
" utolsó, ezt nagyon benézted... ugyanis az anyatejet a gyerekorvos írja fel, akinél fel van tüntetve hogy miért is nincs tej. "
Nagyon okos vagy, jah várj nem.
Képzeld,az enyémnek is hordtuk a tejet,mert nekem nem volt. És képzeld felírta a gyerekorvos. És képzeld egyik általad említett kategóriába sem esett bele a gyerekem,csak nekem nem volt elég.
De nem kell elhinned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!