Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki úgy döntött, h egyaltalan...

Aki úgy döntött, h egyaltalan nem fog szoptatni soha, az mi alapjan dontott igy? Titeket is megszólnal ezért?

Figyelt kérdés

En is eldontottem h nem fogok egyaltalan szoptatni. Tul macerasnak talalom, meg lefejni meg begyullad a cicim meg aahh en kicsit "állatiasnak" talalom.. A tapszer sokkal egyszerubb.. Apuka is barmikor etetheti meg nyilvanos helyen is lehet. Apuka is kelhet hajnalba nemcsak en. Mindig pontosan tudom mennyit ivott a baba mert ha a mellem csócsalja abbol sosem derulne ki h mennyit ivott valojaban. Én nem ertem h miert kapok negativ kritikat ez miatt. A maj tapszerekbe benne van minden ami kell a babanak.

(Legalabbis az aruk errol arulkodik) vegulis az en testem, dontesem. En se szolok meg senkit, akkor se ha nyilvanosan szoptat ettermbe v akarhol az az o dontese viszont visszafele ugy erzem h a legtobb anyuka rogton letamad h jaj nem akarsz szoptatni? Kenyelembol? Es mivan akkor ha abbol? Attol en sem vagyok rosszabb anya... Nem ertem ezt. 😶😓

2016. szept. 12. 15:52
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
51%

Anyává válik a legifjabb vásárlói társadalmunk által szocializálódott nemzedék. Aki szerint azért van benne a tápszerben minden,mert drága. Aki szerint gyereket szoptatni állatias. Aki szerint az a legfontosabb, hogy divatos ruhái és játékai legyenek a gyereknek.

Tudom, Kedves Kérdező,hogy ez nem válasz a kérdésre,csak elkeserítő a hozzàállásod.

2016. szept. 13. 10:38
 32/46 anonim ***** válasza:
Jó, hogy más anyától nem kérsz tejet mert fúj, ki tudja milyen életet élt. Miért, a tápszerről tudod BIZTOSAN mit tartalmaz? Nem a reklámokból, nem a dobozról? Egyébként a tejleadókat alaposan megvizsgálják, nem egyszerű azzá válni. De a te gyereked nem is kaphatna, nem a lusta anyáknak találták ki, hanem azoknak, akik akarnának szoptatni, de nem tudnak.
2016. szept. 13. 12:27
 33/46 anonim ***** válasza:
0%

" De a te gyereked nem is kaphatna, nem a lusta anyáknak találták ki, hanem azoknak, akik akarnának szoptatni, de nem tudnak"

De kaphatna,ugyanis senki nem kérdezi meg,hogy tényleg nincs-e teje vagy csak bszik szoptatni! Illetve hát mondani bármit lehet!

2016. szept. 13. 13:00
 34/46 anonim ***** válasza:

utolsó, ezt nagyon benézted... ugyanis az anyatejet a gyerekorvos írja fel, akinél fel van tüntetve hogy miért is nincs tej. Rajta lesz a zárójelentésen. És anyatejet csak azok a babák kaphatnak, akik pl: betegen születtek, hosszas kórházi kezelés alatt állók. koraszülöttek, kis súlyúak. És ők sem akármennyit.

[link]

Itt le van írva hozzá minden, akartam linkelni hozzá tartozó nyomtatványt, de nem tarok itthon belőle.

2016. szept. 13. 13:15
 35/46 A kérdező kommentje:
Konzultàltam errol az orvosommal. Azt mondta, hogy az èn dontèsem ès ha nem szoptatok sem lesz kevèsbè egèszsèges a baba, minden oltàst megkap szuletèse utàn. Mint minden gyerek. Egyàltalàn nem lepodott meg a dontèsemen...annyit mondott, hogy az anyatejtol talàn gyorsabban no a baba, de nem ez a meghatàrozo. Ugyanugy vannak leokèmiàs babàk, akik kèsobb lettek betegek hiàba kaptak anyatejet..ez genetika meg hogy mit orokol a baba. nem az anyatej a vizvàlaszto
2016. szept. 13. 13:43
 36/46 A kérdező kommentje:
A szakemberek szerint legalább az első hónapban a szoptatás a legjobb módja a csecsemő táplálásának, mert az anya immunrendszere a babát is védi. Ha ez nem lehetséges, még meg lehet fontolni a szoptatás és a tápszer kombinált adását. A mai, modern tápszerek alkalmazása azonban ugyanolyan jó megoldás lehet az csecsemő táplálására, mint az anyatej. Tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat, olyanokat is, amik az anyatejben nincsenek benne és külön kell adni az anyatejes babának (például a D-vitamin).
2016. szept. 13. 13:55
 37/46 A kérdező kommentje:

[link]

ez a forràs nem èn talàltam ki

2016. szept. 13. 13:56
 38/46 anonim ***** válasza:
0%

" utolsó, ezt nagyon benézted... ugyanis az anyatejet a gyerekorvos írja fel, akinél fel van tüntetve hogy miért is nincs tej. "

Nagyon okos vagy, jah várj nem.

Képzeld,az enyémnek is hordtuk a tejet,mert nekem nem volt. És képzeld felírta a gyerekorvos. És képzeld egyik általad említett kategóriába sem esett bele a gyerekem,csak nekem nem volt elég.

De nem kell elhinned!

2016. szept. 13. 14:12
 39/46 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom magándoki jó pénzért.. azt mondja amit hallani akarsz. Ez a te "forrásod" meg jó nagy marhaság... MI, SZAKEMBEREK a 6 hónapig kizárólagos anyatejes táplálást támogatjuk, mert ez alatt a fél év alatt alakul ki a baba tényleges immunrendszere, az anyatejes támogatással. De te lusta vagy a legjobbat adni a gyerekednek, így olyan cikknek fogsz hinni, ami neked ad igazat. Nálunk az egyetemen, az összes gyermekgyógyász, szülészorvos, laktációs tanácsadó egyöntetűen a fél évig történő kizárólagos szoptatás mellett van. Ha gondolod megpróbálom előkeresni neked a gyermekgyógyászat könyvemet, abban is le van írva.
2016. szept. 13. 14:12
 40/46 anonim ***** válasza:
38as, tudsz olvasni? ja, biztos nem.. ugyanis amiket írtam, csak kiragadott példák, nem volt kedvem végig leírni.. ott van az elején hogy pl.. tusod mit jelent?(például)a már említett linken ott van felsorolva a te eseted is.. hagy tudjam már kicsit jobban, végül is csak három éve intézem...
2016. szept. 13. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!