Van értelme visszatérni a szoptatásra? Egyáltalán vissza lehet?
11 hetes a fiam. 6 hétig szopizott majd egy idő után abba hagyta. Mellé pótolnom kelett. Most már csak tápszeres.
Ha megnyomom a mellem még mindig jön belőle tej. Vissza lehet hozni a tejmennyiséget hogy több legyen? Van értelme küszködnöm vele?
Szerintem van èrtelme, hisz mèg csak 11 hetes.
Az èn babàm 2 hònapos koràig szopizott kizàròlagosan, azòta tàpszert is kap ès szopizik is - most 9 hònapos. Sajnos èn cumibòl adtam es adom azòta is a tàpszert így hamar elkènyelmesedett es nem akart szopizni vagy csak tàpszer utàn. Így 3 hònapon àt fejtem kitartóan - mèg egyszer nem csinàlnàm, rengeteg idôt elvett es feszült is voltam tôle. 5 hònaposan megelègeltem es azt mondtam ha elapad hàt elapad èn bizony nem sanyargatom magam tovàbb ès nem veszem el az èrtèkes idôt a babàmtòl. Aztàn nem apadt el, a babàm elkezdett egyre többet szopizni, ma màr kimondottan igènyli. Annyi törtènt, hogy vèletlenül ràjöttem, hogy ô fekve szeret szopizni, ill elkezdtem cicin altatni, ja ès èjszaka is szoptatni - elôtte 3 hònapon àt àtaludta az èjszakàt.
Szòval nàlunk így törtènt, ugyan teljesen anyatejesem màr nem lettünk, de szopizik, aminek örülök.
Ha a kisbabàd mègsem szokna vissza a cicire, akkor se aggòdj es ne csinàlj belôle lelkiismereti kèrdèst. Èn nagyon sokat ettem magam miatta, így utòlag azt mondom nagyon nagy kàr volt, a tápszer is nagyon jò!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!