Meddig "van értelme "szoptatni?
most fogzik ő is. van olyan, hogy felsír hirtelen, olyankor biztosan tudom is, hogy valami fogzási fájdalom lehet, de időnként vissza is alszik magától, vagy ha nem, akkor adok neki vizet cumisüvegből és kicsit magamhoz ölelem. nálunk ez bevált. de a cicit most már nem is keresi. érdekes, simogatni szokta egyébként :) de nem megy rá.én csak ajánlani tudom a leválasztást. nálunk tényleg ezzel oldódott meg minden. a legnehezebb az éjszakai elaltatós szopi elhagyása volt. az elején ringattam helyette.
este: fürdetés, vacsora (tejpép), kiságyba be: ott puszi apának, anyának. kérdezem tőle: hol alszik a baba? mutat a párnájára, hogy ott. még áll és játszik benne kicsit de én ledőlök és elkezdek mesélni.az elején 40-50 percig is meséltem, mire elaludt és az első 4 napon a mese után kicsit ringatni is kellett (pár percig, azért addigra, már ki volt dőlve). de eljött a választópont, amikor a mesére elaludt. néha nyújtogatja a karját, hogy vegyem ki és egyszer-egyszer felordít mese közben, de folytatom szép nyugodt hangon a mesét.tegnap 5 perc mesére elaludt.és ami talán még lányeges. napközben egyszer alszik, ebéd után. a délutáni alvás és az esti alvás között min. 6 órának el kell telnie, hogy az altatás és az éjszaka is jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!