Akiknek az első babánál szinte egyáltalán nem volt teje, azoknak, hogy alakult a másodiknál?
Az első lányomat 3 hónapig tudtam szoptatni, végig pótlással. Talán 80ml volt a legtöbb amit szopott, de ez is 1-2 alkalommal. Amúgy kb 40-50 ml volt az átlag, a végén meg 10-20. Akkor hagytuk abba. Fejni sosem tudtam. A lányom sem szeretett szopizni, kényelmesebb volt az üveg.
A második születésénél már szóltam hogy gond volt. Kaptam a kórházban cerukált, illetve szedtem more milk kapszulát, és ittam szoptatós teát, de kb szart sem ért. VISZONT!
A kisebbik lányom cicimániás volt. Semmi mást nem fogadott el a cicin kívül. Addig erőltette, míg meghozta a tejet. Most sem volt sok, de neki elég kb 80 miliket szopott. 6 hónapig csak anyatejet kapott, és 4,5 éves koráig cicizett.
Így szerintem a lényeg, hogy a gyereknek milyen a szopási technikája, és mennyire ragaszkodik a cicihez. + azért a more milk nekem hozott egy kis változás, de nem ezen múlt elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!