Akinek első babánál nem sikerült a szoptatás, annak a másodiknál már ment?
Szia!Egyáltalán nem biztos,hogy másodszorra sem fogsz tudni szoptatni:-)Én az első lányomat nem tudtam,császárral született,3 napig nem volt tejem,kínlódtunk,őt pótolták folyamatosan..szóval nem mnet a dolog.Később kiderült,hogy még pluszban rövid volt a nyelve is,nem tudott emiatt szopizni.Mellette nekem is magas vérnyomásom volt,gyermekágyi depressziós lettem,a gyerekkel sírtam,azt mondtam,sosem lesz 6 hónapos...teljesen kivoltam lelkileg....El is apadt nagyon hamar a tejem..teljesen kikészített ez a dolog.És amikor 2011.-ben megtudtam,hogy ismét babás vagyok,csak abban bíztam,hogy őt már fogom tudni szoptatni.Megvettem mellszívót,bimbóvédőt stb.Végül a pici lányom szintén császárral született 2012.márciusában,de az első pillanattól nagyon ügyesen szopik!!Egy csepp tápszer pótlást nem kapott,most lesz 10 hónapos,még naponta 5x szopik,és mellette minden mást eszik is 5 hós kora óta.És ez a legnagyobb örömöm,hogy másodszorra sikerült!Teljesen más ,mint az első lányommal,pedig most sincs több segítségem sem...Csak másképp látom én is a dolgokat...nem stresszelek annyit mindenen,sokkal nyugisabb vagyok,és a pici is ezáltal.Én is nagyon sokat készültem ez ügyben,lehet,ez is segített,nem tudom.
Nyugalom,és bízz magadban és a babádban!!!Fog menni,hidd el!!!:-)További boldog babavárást kívánok!!!
Üdv:Tamy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!