Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek első babánál nem...

Akinek első babánál nem sikerült a szoptatás, annak a másodiknál már ment?

Figyelt kérdés
Én toxémiás voltam,császáros,nulla segítséggel,egész nap nem ettem,nem ittam,a párom hajnaltól estig dolgozott,szülés után rosszul beállított vérnyomáscsökkentőkkel,vizesen,szédelegtem stresszesen,ezek voltak az okai hogy nem sikerült..remélem most más lesz,jobban felkészülök,és nagyon szeretnék szoptatni.
2013. jan. 11. 19:45
 1/5 Denisa W. ***** válasza:
100%
Igen, abszolút sikerült, egy éves és még bőven szopik. És hogy miért sikerült? Mert felkészültem alaposan, és el is hittem, hogy menni fog, minden vágyam az volt ugyanis, hogy sikerüljön. Sok sikert neked is!
2013. jan. 11. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Egyáltalán nem biztos,hogy másodszorra sem fogsz tudni szoptatni:-)Én az első lányomat nem tudtam,császárral született,3 napig nem volt tejem,kínlódtunk,őt pótolták folyamatosan..szóval nem mnet a dolog.Később kiderült,hogy még pluszban rövid volt a nyelve is,nem tudott emiatt szopizni.Mellette nekem is magas vérnyomásom volt,gyermekágyi depressziós lettem,a gyerekkel sírtam,azt mondtam,sosem lesz 6 hónapos...teljesen kivoltam lelkileg....El is apadt nagyon hamar a tejem..teljesen kikészített ez a dolog.És amikor 2011.-ben megtudtam,hogy ismét babás vagyok,csak abban bíztam,hogy őt már fogom tudni szoptatni.Megvettem mellszívót,bimbóvédőt stb.Végül a pici lányom szintén császárral született 2012.márciusában,de az első pillanattól nagyon ügyesen szopik!!Egy csepp tápszer pótlást nem kapott,most lesz 10 hónapos,még naponta 5x szopik,és mellette minden mást eszik is 5 hós kora óta.És ez a legnagyobb örömöm,hogy másodszorra sikerült!Teljesen más ,mint az első lányommal,pedig most sincs több segítségem sem...Csak másképp látom én is a dolgokat...nem stresszelek annyit mindenen,sokkal nyugisabb vagyok,és a pici is ezáltal.Én is nagyon sokat készültem ez ügyben,lehet,ez is segített,nem tudom.

Nyugalom,és bízz magadban és a babádban!!!Fog menni,hidd el!!!:-)További boldog babavárást kívánok!!!

Üdv:Tamy

2013. jan. 11. 20:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!bíztatóak és nagyon jól esnek!
2013. jan. 11. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első babámat én sem tudtam szoptatni semeddig,mert nem tudom milyen okból,de sehogy se tudott szopizni.Most a másodikat szerencsére tudom és remélem jó pár hónapig fogom is tudni,7 hetes és nagyon örülök,hogy így tudom etetni! Sok sikert kívánok neked is!
2013. jan. 11. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm ugyanígy volt, toxémia, császár meg hasonlók, nem tudom pontosan, de egy csepp teje sem volt szülés után. A második terhessége sem volt problémamentes, ugrált a vérnyomása, mégis tudja szoptatni a babáját, aki most 6 hónapos, csak anyatejes, tápszert nem is látott. :)
2013. jan. 11. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!