Miért ilyen balhésok az etetések? (részletek lenn)
Figyelt kérdés
Lassan 5 hónapos a kislányom. Az a problémám, hogy hiába teszem mellre ha jelzi hogy éhes, egy pár kortyot nyel majd elkezd sírni "hisztizni" ilyenkor megpróbálom megnyugtatni aztán újra visszatenni, megint kortyol párat kezdi előlről, próbálok máshogy ülni, máshogy helyezni pl hónaljtartásban, másik szobában (úgy vettem észre van egy hely ahol leginkább szeret enni), de ott sem/más pózban mindig jó neki. Biztos hogy éhes mert jelzi, meg a minap amikor elkezdte a szokásos hisztijét odaadtam az apjának akin nem volt póló és a gyerek kis híján rácuppant a mellbimbójára. Van hogy 3-4 alkalommal kell visszatennem (közben nyugtatgatni sétálni vele) hogy teleegye magát így 1 órába is beletelik egy etetés. Cumiból kapott pár alkalommal enni, de nem igazán szereti, nem hinném hogy az zavar be.#sír szoptatáskor #nehéz etetés
2016. jún. 21. 10:39
11/12 anonim válasza:
Ez àtmeneti. Nyugalom, vàltozni fog. A hozzàtàplàlàs az elején úgyis csak kóstoltatàs nem is igazàn evés,de addigra bőven vége lesz ennek a "hisztinek".
12/12 A kérdező kommentje:
Fú annyira reméltem hogy valaki azt írja átmeneti :) abban is reménykedem. Talán most ez a nagy meleg is közrejátszik!
2016. jún. 27. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!