Volt valaki hasonló helyzetben? Tudnátok javasolni valamit, hogy mit csináljak? Már nem nagyon van tejem, de a babám éjjel csak cicin tud visszaaludni. Részletek lenn.
9 hónapos a babám. Eddig szopizott, most hogy már minden étkezést kiváltottunk elkezdett apadni a tejem, eddig este és reggel szopizott, de már estére nem volt elég a tejem, kénytelen voltam tápszert adni, reggel pedig még szopizik, de már érzem, hogy akkor sincs sok tejem, elég hamar éhes lesz utána.
Örülök, hogy eddig tudtam szoptatni, persze jó lett volna ha sikerül 1 éves koráig, de önmagában ezen nem vagyok kiborulva.
De az a problémám, hogy éjjel ha megébred csak cicin tud visszaaludni. Napközben el tud aludni egyedül, sőt este lefekvéskor is csak annyit igényel, hogy legyek ott vele amíg elalszik, nem cicin alszik el, de éjjel csak úgy tud.
Ha elapad a tejem mit tudok csinálni?? Próbáltam már, hogy simogatom, vagy ringatom, de szopizni akar és csak úgy nyugszik meg.
Még annyit, hogy nem cumizik, sosem fogadta el, így ez a megoldás kilőve.
Jó alvó egyébként, szerencsére nem sokat kel éjjel, de most pont olyan időszakban vagyunk, hogy a fogzás miatt azért gyakrabban előfordul.
Volt valaki hasonló helyzetben? Mit csináljak?
Fejés? Laktoherb tea?
Én még nem vagyok, de nemsokára szerintem leszek hasonló helyzetben, úgyhogy én ezzel próbálom fenntartani a tejtermelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!