Abbahagyjam a kínlódást?
Ezzel nem értek egyet. Mármint azzal ,hogy a húsz ml, háromnaponta ér valamit. Persze értem, hogy abban is van ellenagyag, de egészségügyis vagyok és szerintem ez a mennyiség sajnos nem számottevő ilyen szempontból. Inkább azt javasolnám, hogy próbáld visszaszoktatni türelmesen mellre, és amennyir sikerülül kiszívnia, az egészen biztosan több lesz!!Esetleg hívd fel a LL. Liga szoptatási tanácsadóját, hátha tudna segíteni!!!
Sok sikert
Szerintem pedig,ha te szenvedsz az a babód is megérzi.
Nem leszel rosszabb anya,ha nem ideggörccsel várod az etetést,hogy most mennyit sikerül kipréselned.
Fontos az anyatej,de a tápszeres babák is egészségesen nőnek fel.
2 hónapos kisfiú anyukája
Szintén ebben a cipőben jártam. Egyre kevesebb volt a tej, és azt is 1,5 óra alatt tudta kiszivni. Én persze egyre elkeseredettebb. Sírás, szenvedés, sírás, szenvedés. Ez volt a napunk. Aztán azt mondtam nem leszek rosszabb anya ha nem tudok tejet adni, kap tápszert. Ez azonban nem volt olyan egyszerü, mivel cumisüveget akkor látott először és már 2,5 hónapos volt. Na ekkor még jobban kiborultam, se tej, se a tápszert nem eszi meg. 3 napig kinlódunk, és próbálgattuk a cumisüveget, és sikerült, megette. Persze nagyon éhes volt. Ekkor én is kicsit fellélegeztem. És újabb 3 nap elteltével megnyugodtam. Most egyszer kap este tápszert, és lassacskán egyre több tejcsi van.
Már feladtam a bogyók szedését. Csak iszom a folyadékot ezerrel. Tegnap 6 litert megittam, délutánra bedurrant a mellem!
Kívánom hogy javuljon a helyzet nálatok is.
A lényeg az először magadban bíz, és nyugodj meg. Ne hergeld magad, hogy kevés a tej.
Köszi!
Biztos, hogy te kiváló szakember vagy! Gondolom a magad területén és nem a másén!Erről is megoszlanak a vélemények, mármint az anyatej kérdésen, és ha te a saját gyerekednek adnád minden nehézség és lelki tortúra ellenére, az a te dolgod. Ő azt kérdezte, hogy érdemes-e szenvednie: Én túlzásnak tartom azt, hogy a minimum az, ha lefeji gyötrelmek árán is a tejet, és cak ettől jó anya!!! A feszültség többet árt a babának is!
Ha te fanatikus vagy, ám legyen, de azért nem kell "marha"jó szakembernek titulálni mást, azért mert nem egyezik a véleményed vele.
A kérdezőnek: Megértelek, mert nekem sem akart a középső lányom szopni, akárhogy próbáltam. Az ember ekkor elér egy pontot, amikor változtatni kell, mindenki érdekében!
Nekem szerncsére volt mit fejnem, de amikor a nagyobb iskolába ment sajnos nem fért bele az időmbe a tortúra: Na, nem tettem meg a minmumot sem. Azért szültem három egészséges gyereket, 6-7 hónapos korukig kaptak anyatejet. Ez ma már lehet, hogy rossz aráy. most várom a negyediket. Szerintem, ha megnyugszol és bárhogy alakul, az lesz a legjobb mindenkinek. Csak azt kívánom neekd, hogy az elvakultak kerüljenek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!