Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kegyetlenül fájnak a melleim,...

Kegyetlenül fájnak a melleim, ha hozzá érek megőrülök! Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Amikor zuhanyzok és a víz ha csak hozzá ér ordítani tudnék.

Igazából nem akarok már szoptatni e miatt,de a párom közölte már pedig szoptatsz !!

És a tápszert felejcsd el!!

akkor inkább anyatejgyüjtőállomásról veszünk!

Hogy tudnám rávenni a páromat hogy adhassak tápszert a babónak!!

Mert azt mondja nagyfejű lesz a baba,a tápszertől és felpuffad!!

2008. szept. 17. 20:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

elozo valaszok iroja vagyok

ne parazzal l;egalabb tanuld meg a komenymag levest hogy kell fozni mert azt mindennap jo ha megeszel egy tanyerral belole a gyereknek is jo lesz!!

2008. szept. 17. 20:42
 12/19 anonim ***** válasza:
en nekem is mikor megszultem a lanyomat (elso baba) anyukam meg a korhazba is bent kellet legyen velem mert olyan idetlen voltam akkor meg hogy megetetni se nagyon tudtam a babamat:)) de ne aggodjal helyre jon minden es a szopizassal annyit hogy muszaj hogy szopjon a kicsiked mert nagyon fontos lenne!! atapszerbe nincsen meg az ami az anyatejbe
2008. szept. 17. 20:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Azért a párod lehetne egy kicsit megétőbb. Az egy hülyeség, hogy a tápszertől nagy lesz a feje. És nagyon nem szép, hogy a te testedről ő akar rendelkezni.

Amúgy szerintem lehet egy elég komoly mellgyulladásod. Nekem is volt. Menj vele orvoshoz, valószínű marad a melledben tej, amit nem tud a baba kiszopni és te sem tudsz kifejni. Ilyenkor oxitocint szoktak adni. Menj vele orvoshoz! Anyukám mesélte, hogy egy koleganőjének is ez volt, és nem ment orvoshoz, és fel kellett vágni a mellét kétszer is, mert hatalmas csomók lettek benne. Szóval talán a doki ki tudja kezelni, és akkor tudsz megint szoptatni. De ha ennyire nem megy, és fejni sem tudsz, akkor inkább egy üveg tápszer, mint hogy éhesen ordítson az a szegény gyerek. Az enyém három hónapos kora óta tápszeres, az apja neki is ki volt akadva rajta, de megmondtam neki, hogy ha ennyire okos, akkor szoptasson ő, mert nekem nincs már tejem. Amúgy anyatejgyűjtő állomásról venni nem lehet, csak receptre kapni. A kissújú és/vagy koraszülött csecsemőknek írják fel. Egy jó súlyú, egészséges, időben született babának nem fogják, mert az nyugodtan kaphat tápszert is, ha más nincs. De először irány a doki, hátha még menthető a helyzet.

2008. szept. 17. 22:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Bocs,hogy ezt írom de végre valaki aki ugyanolyan gondokkal küzd mint amivel én küzdöttem.Ez bizony a helytelen szoptatási póztól van.kérj segítséget a védőnőtől mi lenne a helyes póz,de a neten is találsz rá.A lényeg hogy teljesen fordítsd be a babádat a cicidhez.az orra érjen hozzá a melledhez.Ne használj melltartóbetétet és kend garmastan kenőccsel!Egy ideig bizony fájni fog de napról napra enyhülni fog.az is szörnyű volt hogy a babám téli baba volt és bizony ha fáztam tudod mi történt...én is ott tartottam hogy elegem van de erőt vettem magamon,és volt hogy kiabáltam egyet mikor bekapta a cicim de szoptattam!hidd el ha megvan a helyes póz és kened a garmastannal rendbe jön!Ja és ne hallgass arra hogy tegyél rá anyatejet!nem jó!csak rászárad és még jobban fog fájni!Beszélj nyugodtan a védőnővel,de ha vele nem tudsz keress a neten helyes pózokat!remélem segíthettem!
2008. szept. 18. 08:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló vagyok!Ami a tejapadást illeti az lehet ettől a görcsös hozzáállástól is!Próbálj megnyugodni.Hidd el ha ha kenegeted és szoptatsz továbbra is visszajön a kívánt mennyiség!Nehogy azt mondd könnyű mondani,dehogy könnyű!Én végig csináltam már ezt!
2008. szept. 18. 10:27
 16/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!

Igenis mindenki sokat segített!!Üdv egy 5 hetes baby anyukája

2008. szept. 18. 11:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Ami pedig a főzést illeti irj mailt és segitek szivesen.Bár a neten is megtalálsz mindenféle receptet!Lépésröl lépésre..
2008. szept. 19. 12:48
 18/19 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszadónak írom,de aranyos vagy !!

Esküszöm nagyon köszike!!

A rántott leves is ugyanolyan jó??

Azt megtanultam ma főzni!!!!

2008. szept. 19. 16:59
 19/19 anonim ***** válasza:
igazából a köményen van a hangsúly.De az is nagyon jó.A kömény jót tesz a kicsinek is.Sokat tud majd galambot eregetni tőle,bár ez is egyén függő.Nálunk az ellenkezőjét váltotta ki ugyhogy maradt az Infacol.
2008. szept. 19. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!