Kegyetlenül fájnak a melleim, ha hozzá érek megőrülök! Mit tegyek ellene?
Amikor zuhanyzok és a víz ha csak hozzá ér ordítani tudnék.
Igazából nem akarok már szoptatni e miatt,de a párom közölte már pedig szoptatsz !!
És a tápszert felejcsd el!!
akkor inkább anyatejgyüjtőállomásról veszünk!
Hogy tudnám rávenni a páromat hogy adhassak tápszert a babónak!!
Mert azt mondja nagyfejű lesz a baba,a tápszertől és felpuffad!!
elozo valaszok iroja vagyok
ne parazzal l;egalabb tanuld meg a komenymag levest hogy kell fozni mert azt mindennap jo ha megeszel egy tanyerral belole a gyereknek is jo lesz!!
Azért a párod lehetne egy kicsit megétőbb. Az egy hülyeség, hogy a tápszertől nagy lesz a feje. És nagyon nem szép, hogy a te testedről ő akar rendelkezni.
Amúgy szerintem lehet egy elég komoly mellgyulladásod. Nekem is volt. Menj vele orvoshoz, valószínű marad a melledben tej, amit nem tud a baba kiszopni és te sem tudsz kifejni. Ilyenkor oxitocint szoktak adni. Menj vele orvoshoz! Anyukám mesélte, hogy egy koleganőjének is ez volt, és nem ment orvoshoz, és fel kellett vágni a mellét kétszer is, mert hatalmas csomók lettek benne. Szóval talán a doki ki tudja kezelni, és akkor tudsz megint szoptatni. De ha ennyire nem megy, és fejni sem tudsz, akkor inkább egy üveg tápszer, mint hogy éhesen ordítson az a szegény gyerek. Az enyém három hónapos kora óta tápszeres, az apja neki is ki volt akadva rajta, de megmondtam neki, hogy ha ennyire okos, akkor szoptasson ő, mert nekem nincs már tejem. Amúgy anyatejgyűjtő állomásról venni nem lehet, csak receptre kapni. A kissújú és/vagy koraszülött csecsemőknek írják fel. Egy jó súlyú, egészséges, időben született babának nem fogják, mert az nyugodtan kaphat tápszert is, ha más nincs. De először irány a doki, hátha még menthető a helyzet.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!
Igenis mindenki sokat segített!!Üdv egy 5 hetes baby anyukája
Az utolsó válaszadónak írom,de aranyos vagy !!
Esküszöm nagyon köszike!!
A rántott leves is ugyanolyan jó??
Azt megtanultam ma főzni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!