MEGŐRÜLÖK! Ilyen eset nincs még egy! Kihez forduljak, aki megmondja, mi a baja a fiamnak?
Hülyén hangzik, de nem lehet, hogy nem jól csinálja? nem veszi be rendesen, vagy nem jön olyan sebességgel, ahogyan szeretné?
Szem., hívd fel a védőnőt, még lehet az is, megmutatja a babának, hogy hogyan kell. Nem ciki
Én is arra tudok gondolni, hogy türelmetlen, nem indul be azonnal a tejed, ő meg nem ér rá várni :)
Lehet ingerelni a mellbimbót szoptatás előtt, tényleg, vagy kezdj el fejni szoptatás előtt, ha beindul, akkor meg gyorsan dugd a szájába a cicid.
Ha nem megy, én elgondolkodnék azon, hogy lefejed a tejed és adod cumisüvegből/pohárból/kanálból, mert ebbe hosszú távon bele lehet bolondulni.
Amikor az enyém marcangolt, én egy hét alatt konkrét gyűlöletet éreztem iránta minden szoptatáskor és nagyon kevés hiányzott hozzá, hogy soha többet ne akarjam megszoptatni. Szerintem ezt nem érdemes megvárni.
De az is lehet, hogy nincs elég tejed. Ezt mindenképp ellenőrizned kell.
És az se jó, ha Te türelmetlen vagy, mert akármilyen kicsi is a baba, megérzi, és "átragad" rá... A baba az anyukája "tükörképe".
Nincs lenött nyelve?Féknyelvnek is hívják azthiszem.
A nyelv alsó részén, középen van egy tartó in(nem tudom pontosan hogy hívják)ha az túl közel van a nyelv hegyéhez akkor nem tudja a bimbót "átölelni" a nyelvével és ettől nem tudja kiszívni a tejet,csak imitálja a szopást.Mielöbb keress fel szoptatási tanácsadót!!
[link] vagy nagyobb szülészeteken is szokott lenni 24 órás ügyelettel! Itt a neten biztosan találsz még címeket.Szoptatással foglalkozó szakemberek biztosan találkoztak már ilyen jelenséggel.Ők jobban tudnának segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!