Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kegyetlenül fájnak a melleim,...

Kegyetlenül fájnak a melleim, ha hozzá érek megőrülök! Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Amikor zuhanyzok és a víz ha csak hozzá ér ordítani tudnék.

Igazából nem akarok már szoptatni e miatt,de a párom közölte már pedig szoptatsz !!

És a tápszert felejcsd el!!

akkor inkább anyatejgyüjtőállomásról veszünk!

Hogy tudnám rávenni a páromat hogy adhassak tápszert a babónak!!

Mert azt mondja nagyfejű lesz a baba,a tápszertől és felpuffad!!

2008. szept. 17. 20:26
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Ja 5 hetesek vagyunk!

És kérem aki ezt olvassa ne ítéljen el érte!!

Én lennék a legboldogabb ha minden oké lenne!!

2008. szept. 17. 20:28
 2/19 anonim ***** válasza:
igaz ami igaz az anyatejtol nincs jobb!!mennyi idos a babad??? mert elvileg az elso 3 honapban fontos az anyatej
2008. szept. 17. 20:29
 3/19 A kérdező kommentje:

5 hetes ,de már nagyon nem bírom!!

És ezt érzi a baba is hogy nem akarom szoptatni ,!!

Kell ez nekem hogy miattam ideges és sírós legyen??hát nem

2008. szept. 17. 20:32
 4/19 anonim ***** válasza:

Szia.Nem akarlak elitélni ! De ezt ne akard ! Még nagyon kicsi 5hetes !Ne akard a tápot még nagyon kicsi a babád :)

Fejed a felesleget?Valószínű nagyon tele van a cicid...

2008. szept. 17. 20:34
 5/19 anonim ***** válasza:
hat nem de valahogy probald meg hogy tudjad szoptatni, igen erzi a gyerek ha valami nem stimmel az anyanal!nekem is nagyon fajtak a melleim raadasul kisebesedett is a bimboja rettenetes fajdalmat ereztem en is meg a zuhanytol is fajt, de a gyogyszertarba lehet kapni ami jo a mellre es, begyogyitsa neked a bimbod faj vagy az egesz melled?? mert ha az egesz melled akkor tele van tejjel es az addig fajni fog mig ki nem szivja a gyerek, vagy ki nem fejed neki!( az elozo valasz iroja vagyok)
2008. szept. 17. 20:35
 6/19 A kérdező kommentje:

Igen fejem ,de nem sok jön le!!

És van hogy mindkettőt lefejem és cumisüvegből adom neki a tejcit,de csak 120 gr jön le a két cicimből!!

De pár napja ugy veszem észre mintha nem lenne már ennyi sem!!

2008. szept. 17. 20:36
 7/19 A kérdező kommentje:
csak a bimbó meg a kert fáj!
2008. szept. 17. 20:38
 8/19 anonim ***** válasza:
van tejserkennto tea idd azt, meg egyel sok komenymag levest rengeteg tejcsi lesz tole nekem annyi volt ket cumiusuveggel fejtem le meg meg szopott is a lanyom
2008. szept. 17. 20:38
 9/19 anonim ***** válasza:
patika!!!! lehet ra kapni kremet ami begyogyitsa nem elek magyarorszagon de ahol vagyok itt lehet kapni szerintem otthon is
2008. szept. 17. 20:39
 10/19 A kérdező kommentje:
igen laktoherbet iszom napi 1 litert ,és eszem rendessen!!Az az igazság hogy anyukám kimegy németbe és nem tudok főzni tudom ciki, 26 évesen ,és ettől parázom hogy nem eszem nem lesz tejem sem!!
2008. szept. 17. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!