Hol lehet szoptatni?
Külföldön élek és itt bárhol megetethetem a gyerekem. Otthon is így van?
Mennék haza és elég nehéz lenne megoldani etetés nélkül az utazásokat Mo.-on belül mivel 2-3óránként eszik.
Amíg nem volt gyerekem én is kiborultam ha láttam szoptatni anyukákat...de ez a tudatlanságomból eredt. Foggalmam sem volt hogy ezt ilyen sűrűn kell és hogy ilyen nehezen tanuljuk meg.
Köszönöm a gyors válaszotokat 😊
a kérdés kamu, csak provokáció. a kérdező pontosan tudja, hiszen ott ül a net előtt, az infóhoz hozzáfér, a fórumokon megtalálja a személyes véleményeket is.
Bárhol lehet szoptatni, de elvárt, hogy tudj közben viselkedni. A szoptatással ne akarj feltűnősködni, dicsekedni, hogy neked megy, tüntetni, termékenység-istennőt, ősanyát játszani, mindent közszemlére tenni, hanem egyszerűen etesd meg a gyerekedet, az senkit nem fog zavarni. A takarás kell, de normális embernek ez magától is eszébe jut, mert normális ember nem szívesen vetkőzik pucér mellig nyilvános helyen.
szerintem se monokinizni nem illik, se kitakart csöcsökkel szoptatni. Kulturált nő eltakarja magát, és nem egy plázában a kirakatban szoptat (láttam ilyet..).
Semmi baj nincs a nyilvános szoptatással, ha igény szerint történik, és diszkréten. Ezt a formáját itthon sem ítéli el senki. A baj akkor van ha valaki a 2 éves gyerekét nem tudja máshogy lenyugtatni és az étterem közepén előveszi a mellét és a szájába tuszkolja.
Köszönöm a válaszokat ennyi elég is. Az első két válaszoló elég szèpen vàlaszolt a kérdésemre a további válaszolók már kezdenek más irányba haladni.
Én mindig letakarom pelenkával magam. Nem azt kérdeztem hogy lehet e mutogatni magam ha szoptatok. Csak amíg otthon éltem még takarva sem láttam hogy szoptat valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!