Aki az első babáját nem tudta szoptatni, hogy alakult a másodiknál?
Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 07:09
2/6 anonim válasza:
Barátnőm az elsőt nem tudta egyáltalán, a másodikat pedig több mint egy évig szoptatta. Nem csinált semmi különöset érte, igazából nem is volt neki fontos, de így alakult.
4/6 anonim válasza:
Elsőszülött ikreimet nem tudtam szoptatni, a kicsi 2 éves, és még mindig min. háromszor szopik egy nap.
5/6 anonim válasza:
3 gyerkőcöt nem szoptattam,a 4.et viszont igen . Ő ma már 1 éves és a mai napig szopik!
6/6 anonim válasza:
Elsőt nem tudtam, csak bimbóvédővel szokott de csak pár hétig, második az első pillanattól szépen szopott kb 6hónapos koráig, viszont tejem egyiknél sem nagyon volt, végig pótolni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!