2 és fél hetes babám sztem nagyon sokat eszik. Kb 80-150 ml-eket 3 óránként. Ti babátok mennyit eszik?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 19:10
1/3 anonim válasza:
Fiam 3 hetesen simán a szopottt 200-at, a lányom 100-120 körül.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Figyelj én a fiamat 5 naposan úgy hoztam haza a kórházból,hogy 120 ml-ert evett egyhúzásra!Sosem volt hasfájós,nem lett dagi sem.Szerintem ne aggódj,tudják ők mennyi fér beléjük:)
Ahogy elválasztottam és vegyes kajákat kezdett enni,akor már azért alább hagyott a nagy falánkság:)
3/3 anonim válasza:
120-130-at evett lányom 2,5 hetesen (a nagyobbik még többet emlékeim szerint) Most két hós, de már nem mérem, fogalmam sincs. De szépen hízik, arányos, nem dagi, de azért hurkás ahol kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!