Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyit szopizik 10 hetes...

Mennyit szopizik 10 hetes babátok? Az enyém 2 óránként eszik és úgy 100 - 130 -at az nem kevés?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
nem kevés! szépen eszik.
2010. okt. 4. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem kevés, de fogadj meg egy tanácsot: Ne mérd! (Gondolom onnan tudod, hogy mennyit eszik, hogy méregeted.) Bele fogsz bolondulni. A kicsik is olyanok, mint mi, van, hogy többet esznek, van, hogy kicsit kevesebbet. A tejcsi összetétele is változik a nap folyamán, és a mennyisége is. Ha szépen gyarapodik, nem sír túl sokat, van elég pisis (nem kakis!) pelus, akkor nem lehet baj! Nagyon nehéz megállni, én is mindig vártam az elején a védőnőt a mérleggel, de ellenálltam a kísértésnek, és magamtól nem mértem le soha. (Na, jó, egyszer lemértük egy konyhai mérlegen, de az is inkább vicces volt, mint hiteles.:-)) ) Csak akkor kell csak mérni, ha baj van, különben örök rettegés lesz az életed, hogy : "Úr Isten, most csak 30g-t evett, tegnap regggel meg 150-et, most mi lesz???!!"- Semmi sem lesz! A cicid követni fogja a babád igényeit. Így van ez kitalálva! Fő a nyugalom!

Jó babázást!

2010. okt. 4. 15:34
 3/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a választ, hát én csak ma mértem meg először, persze anyukám szerint ez nem túl sok, de hát duci egészséges a kislányom úgyhogy nem is aggódom tovább...
2010. okt. 4. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
az én lányom 3-4 óránként eszik 80-130 között.eddig nem volt olyan hogy ne mérjem,de már kezdek elgondolkodni hogy abba fogom hagyni...tényleg igaz..kezdek kikészülni tőle hogy egyszer 70 egyszer 130 ml:)és ki tudja lehet más babája sem eszik többet csak ők nem látják:)
2010. okt. 4. 21:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Sztem még sok is, ha tényleg 2 óránként megeszik ennyit?!... ;)
2010. okt. 5. 13:20
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi, megnyugtadtatok :)
2010. okt. 6. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!