Mennyit szopizik 10 hetes babátok? Az enyém 2 óránként eszik és úgy 100 - 130 -at az nem kevés?
Ne aggódj, nem kevés, de fogadj meg egy tanácsot: Ne mérd! (Gondolom onnan tudod, hogy mennyit eszik, hogy méregeted.) Bele fogsz bolondulni. A kicsik is olyanok, mint mi, van, hogy többet esznek, van, hogy kicsit kevesebbet. A tejcsi összetétele is változik a nap folyamán, és a mennyisége is. Ha szépen gyarapodik, nem sír túl sokat, van elég pisis (nem kakis!) pelus, akkor nem lehet baj! Nagyon nehéz megállni, én is mindig vártam az elején a védőnőt a mérleggel, de ellenálltam a kísértésnek, és magamtól nem mértem le soha. (Na, jó, egyszer lemértük egy konyhai mérlegen, de az is inkább vicces volt, mint hiteles.:-)) ) Csak akkor kell csak mérni, ha baj van, különben örök rettegés lesz az életed, hogy : "Úr Isten, most csak 30g-t evett, tegnap regggel meg 150-et, most mi lesz???!!"- Semmi sem lesz! A cicid követni fogja a babád igényeit. Így van ez kitalálva! Fő a nyugalom!
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!