Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2 hetes babatok hanyszor...

2 hetes babatok hanyszor szopik egy nap, mennyi ideig, hany orankent, valtott vagy egy mellbol?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Majdenm két hetes a fiam.

Mióta itthon vagyunk éjszaka 2-kor kel, aztán 5-kor.De 5-kor nem szopizik rendesen mert visszaájul.És már 7-kor fenn vann enni.Általában 3 óránként eszik.Nagyjából 7x.De nem mindig szopizik mert ki kell pótolni.Megszik amúgy 70-80ml-t.Elszopizik 1órát is.Csak elalszik közbe így elnyúlik a dolog.

Először csak az egyikből szopizott, de így a másik mellem olyan lett mint a beton.Így elkezdtem mindkettőből.Meg eszek homeopátiás bogyot: Bryon mell keményedésre.

De nem lessz hosszú távú a szopizás, mert nem termelődik annyi amennyi kellene!

2010. szept. 22. 13:25
 2/6 anonim ***** válasza:
kb 3 óránként, de nem órára szoptatok. Én kb 20 percet hagyom a cicin, és váltott mellből szoptatok.
2010. szept. 22. 13:31
 3/6 A kérdező kommentje:
3 orankent szopik az enyem is, akkor, mikor jelentkezik. 3 orakat alszik altalaban. Egyik mellemet teljesen, masikat felig szivja ki. De volt, hogy mindkettot, es keves volt neki. Felo, hogy nalam sem tart sokaig a szoptatas. Pedig iszom a teakat, hogy legyen tejem.
2010. szept. 22. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk 20 perc kevés lenne.Nagyon komótosan eszik.

De ti mennyit alszotok, mert nálunk a fiatalúr nem sokat alszik.Majdnem mindegyik evésnél fenn van kivéve a déli.

2010. szept. 22. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Fiam 2 hetesen kb 2-óránként szopizott, de volt hogy 1,5 óra múlva már kérte a cicit, akkor adtam neki sűrűbben. Éjjel 4-5-ször ébredt kajálni. Szóval 24 órában 10-11 alkalommal is evett.

Akkoriban 20-40 percig tartott egy-egy étkezés - ez úgy nézett ki, hogy 6-7 perc élénk szopizás, utána ébresztgetni kellett. Mindkét mellből szoptatok, bár most 4 hónaposan van hogy elég neki egy cici (még most is 8-9 alkalommal szopizik egy nap alatt).

2010. szept. 22. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:
21.09 vagyok. Ha kevés a tejetek, tegyétek gyakrabban cicire a babát, nem kell kivárni a 3 órát. Ha meg hagy bent tejet, fejjétek le. Mondjuk nekem csutka szárazra szívta eleinte, féltem is hogy kevés lesz. Szerencsére pont annyi van, amennyi kell neki, bár én pl soha nem tudtam fejni, a mélyhűtőben sincs egy ml sem.
2010. szept. 22. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!