Naponta hányszor, hány óránként és mennyit (gramm) szopizik a 4 és fél hónapos babátok?
4, 5 hóanapos korában július volt és meleg, volt, hogy 2 óránként kérte a cicit. Azt hogy mennyit evett/ivott nem mértem. 6 hónapig anyatejes volt. Teát nem nagyon ivott.
Hetente egyszer mérem a gyrekőcöt, minden vasárnap fürdés előtt.
11 hónapos még szopik és minden eszik
Szia!
Azt nem tudom pontosan, hogy mennyit eszik, csak néha mérem le.Este fél nyolckor eszik utoljára, legközelebb hatkor.Szerintem keveset eszik, de már négy kilót hízott születése óta.Eszik 6-9-11.30-14.30-17 körül, meg este, az hoszabb idő.Fél héttől hétig, aztán beájul egy fél órára, és fél nyolctól nyolcig.De az esti hosszú evés nagyobbrészt cicizés.Hatkor eszik a legtöbbet, de azt még nem mértem le, csak a nyelésből gondolom.9-kor mindíg 70 grammot eszik, a többi evés 100-150 közötti, de a 150 ritka, inkább a 100 gramm a jellemző.Tegnap volt öt hónapos
/Z/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!