Elfolyt a nyákdugom,2napja naponta többször, kb oránként feszül a hasam, szinte fáj, és aztán ilyen feszitő érzést érzek a gátomnál. Mi lehet ez?
Szerintem hívd a dokit, és menj be egy kórházba. :-)
Ott megnézik, hogy hogy "állsz". Lehet, hogy tágulsz, és azt érzed:-)
Én a helyedben felkeresném a nőgyógyászt, és megbeszélném vele.
Ezek a szülés előjelei.
Ha sűrűsödik menj dokihoz, az már szülés lesz.
Nekem elfolyt a nyákdugóm(kb 2 hét volt mire teljesen eltávozott) aztán nekem is ilyen "tüneteim" voltak.De míg nem sűrűsödött, addig elviseltem, pedig a boltban is meg kellett állnom,is lihegtem úgy fájt a derekam.Oké az nap estére besűrűsödött, mikor már 2 órája 5 perces fájásaim voltak akkor mentünk be.
Szóval figyeld, ha úgy érzed sűrűbben jön, akkor kezd el mérni(elkezdődik a fájás meddig tart, a végétől számítva mikor jön a következő).Ha egy ideje már rendszeres, akkor zuhanyozz le, moss hajat,készülődj és mehettek a kórházba.
Én még a barátok köztöt is megnéztem, utána indultunk:))
Nekem csütörtökön távozott a nyákdugo.tegnap délután voltunk mi is vásárolni én is igy voltam...annyira fájt hogy a bevásárlo kocsira támaszkodtam...!
Nem rég volt 3szor egymás után 10percenként,de utána semmi.
Köszönöm a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!