Egy hetes babátok hányszor és mennyi milit eszik? Hany orankent? Fejem a mellem
éjjel-nappal másfél óránként szopott (háromhós koráig)
mennyiségeket nem tudok mondani, mert nem méricskéltünk minden evést.
viszont mivel ilyen gyakran szopott én nem fejtem, csak miután átállt a háromórás evésre. akkor szépen óvatosan csak anynit fejtem ki, hogy ne kezdjen nagyon pangni, mert féltem a gyulladástól, aztán kb két hét alatt beállt a kereslet-kínálat és onnatól megint nem fejtem ( bár egyszer beteg voltam és nem szophatott 3 napig, akkor fejtem nehogy elapadjon).
Miért kell fejned?
Ilyen pici babánál még gőzerővel kéne próbálkozni a szopival, mert minél több idő telik el, annál jobban csökken az esélye, hogy visszaállhat...
Ezt neked kell kitapasztalnod a saját babádnál. Ha mind kell neki, akkor pótold és legközelebb többet tegyél az üvegbe. Sajnos mindig lesz olyan, amit ki kell önteni, mert az anyatejet max 1x lehet melegíteni.
Az idö is tekjesen egyedi, van amelyik baba kb 3 óránként igényli csak, míg más babák sokkal sűrűbben.
Nem megy a szoptatás? Mi a gond? Miért kell fejned? Mesélj, hátha tudunk segíteni! :)
Enyém egy hetesen 25-40 grammokat evett, és én ekkortájt kezdtem el fejni.
Most már 8 hetes lesz és van sok tejem, és már 90-100 grammokat eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!