Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3-4 hónapos babátok hány...

3-4 hónapos babátok hány óránként szopizik? Éjjel is eszik még?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Eszik bizony.Èjjelente 3x ébred,van,hogy többször.Csak cicivel alszik vissza.
2010. okt. 28. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
AZ én fiam 3-4 hónaposan még 3 óránként felkelt enni,és kb.6 hónapos volt,amikor elég volt neki éjjel a tea.
2010. okt. 28. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a "szerencsés" anyukák közé tartozom, mert a kislányom 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Most 13 hetes és általában ilyenkor eszik: reggel 6-7 körül; délelőtt 10 körül, ebédidőben fél 1-1 körül, délután 4-5 körül, este 7 körül és végül fürdés után fél 9 - 9 körül. Teljesen magától alakította ki ezt a napirendet. Nagyon szépen fejlődik, erős, izmos baba, kis hurkákkal a combiján... :-)

Az első lányom viszont mindig szigorúan betartotta a 3 óránkénti evést, még éjszaka is!!!! Szóval én most nagyon örülök, hogy így alakult a kistesóval :-)

13 hetes és 2,5 éves kislány anyukája

2010. okt. 28. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
három és fél hós a babám, nappal 2-3 óránként, az éjszakát átalussza, esetleg egyszer szopizik...
2010. okt. 29. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
3 hónapos fiam napközben 2-2,5 óránként szopizik, éjjel azonban este tíztől hajnal fél 6-ig alszik.
2010. okt. 29. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!