Hogy kell abbahagyni a szoptatást?
Szerintetek ha abbahagyom a szoptatást, éjjel nem fog felébredni többször?
Most 11 hónapos, elértem azt, hogy már csak cicivel alszik vissza éjjel, kb.5x kel.
Én egyetértek a válaszolóval!!! Ha teljesen elválasztod akkor azzal azt éred el, hogy senki nem alszik majd éjjel...
Az a baba éjjel is ugyanúgy lehet szomjas, éhes, mint bárki más! Én azt veszem le a kérdésedből, hogy a te nyugalmadat zavarja már ez az éjjeli kelés. De a gyereknevelés áldozatokkal jár...
Ha úgy gondolod teher, akkor nyugodtan. Hiszen mi is számítunk, szép dolog hogy idáig sikerült.
Tea, víz tápszer. Kitartást.
Egyetértek a 15:16-ossal.
Ha megkeresnéd az okát, hogy miért kel fel éjjel ennyiszer, akkor előbb-utóbb biztosan rájönnél, hogy hogyan tegyél ellene; akár a szoptatás megtartása mellett, akár nélküle.
Ha pedig végképp nem akarnál tovább szoptatni, akkor mindenképp lépésenként lenne jó elhagyni, nem egyik napról a másikra. Ő is megsínylené és ti is kikészülnétek valószínűleg.
Ez nem egy fog, amit kihúzol és annyi...
Ne hidd, hogy nem fog felébredni, azért mert elveszed tőle cicit.
Nem értem, miért a picivel cseszel ki. Nekem is felkes 2-3x éjjel, 1 éve slesz, eszembe sem jutna iylet csinálni.
Sőt nappal is szopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!