Miben, mivel adtatok más folyadékot babátoknak ha csak szopik? Nem szeretnék cumisüvegből, viszont eszembe jutott a nurofenes fecskendő. Szerintetek?
Szerintem a poharazás elmegy nappal, de éjjel, csak azért "ültetgetni", meg emelni a fejét,hogy igyon, nem valami kényelmes.
A fiam szinte kezdettől tápszeres volt, cumisüvegből kapta. Semmi gond nem volt, simán megtanult pohárból is inni.
4 hetes babának nincs szüksége 2 szoptatás között se teára se vízre.Sűrűbben kell szoptatni.
Ha nem lenne elég a tej,akkor a doki biztos tápszert javasolt volna nem vizet.
(4 gyermekes anyuka)
ahogy írtam,ha a 2.mell után újra szoptatsz az elsőből,kap még 1 adag vízes tejet plusszba. de ha akarsz adj neki,legalább nem idegeskedsz rajta :-) de az igaz,hogy olyan ellentéteket mondanak az orvosok,fogadjunk egy másik azt mondaná neked,hogy ne adj neki mást. nekem állandóan tök mást mondanak. egyik azt mondta,a mi orvosunk,hogy ne keltsem már fel,hagyjam már szegényt pihenni,aludni,hát olyan jó a súlya is. a másiktól úgy kaptam a pofámra,hogy mi az,hogy reggel eddig hagyom aludni a gyereket,lemegy a cukra,rosszul lesz azért nem sír,jelez mintha szörnyeteg lennék. de a másik is úgy beszélt mintha az lennék,hogy nem hagyom aludni. ezer más dolog van,amiben mást mondanak orvosok,védőnők.
10es
Ha van eleg tejed feleslees neki viez adni barmibol. Ha en az orvosomra hallgatok a babam olyan koogescsillapitot kap amit fel eve nem lehet babaknak adni csak o ezt nem koveti!!! Az orvosok nem mindenhatoak.
a kovetkezo cikkebn van szo az itatasrol es sok ertelmes dologrol: [link]
hogy inna már pohárból egy 4 hetes baba? Cumisüveg aztán ha nagyobb mehet a csőrős pohár
komolyan még egy 3-4 éves is gyakran ráharap a poharakra egy ilyen pici babától hogy várhatja bárki hogy ne tegye
Istenkém az emberi hülyeség ragályos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!