Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Korababás anyukák a kicsitek...

Korababás anyukák a kicsitek hogy tért át szondáról szopizásra? Mi ennek a menete? Sokat fogyott? Mekkora sullynál Kezdtétek? Van olyan hogy nem megy, akár cumisüvegből sem?

Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 07:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én babám 1740 grammal született, többször is szondával etették meg mert nem akart cumisüvegből enni. akkor még nem is szopiztathattam meg mert zárt inkubátorban volt. ahogy kikerült kiságyba akkor már szóltak az orvosok hogy lehet szoptatnom, még 2kg alatt volt amikor kezdtük. semmi probléma nem volt az etetésével! szükség se volt több szondára.
2014. máj. 3. 09:41
 2/2 xStefix ***** válasza:
100%

Én nem vagyok érintett, de ha bármikor szakmai segítség kellene az átszokáshoz vagy a szopihoz, bátran keress meg egy szaktanácsadót.

www.ibclc.hu

Sok sikert és jó babázást! :)

2014. máj. 3. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!