Aki csak cumisüvegből tudja etetni (lefejt tejet) az hogy bírja? Lassan sajnos át kell állnom rá, mert egyre kevesebbszer hajlandó cicizni (csak alvás közben) lelkileg eléggé kivagyok.
Figyelt kérdés
4,5hónapos a kislányom,fél éves koráig szerettem volna szoptatni,talán az anyatejes táplálást ki tudom húzni addig,de nagyon szerettem volna szoptatni őt.És tudom,hogy ha csak lefejem a tejet egyre kevesebb is lesz.A család már rég áttért volna tápszerre,de még kűzdök velük is.2014. márc. 22. 09:33
1/1 anonim válasza:
Szia. Mi is cumiról tértünk át cicire 5 hét után , mert koraszülött volt. Próbáld kicsit hamarabb mellre tenni, amikor még nem olyan éhes, hát ha akkor jobban eldolgozik rajta. (15-20 perccel előtte gondoltam) Nekem átszokott, de ha a te babád nem fog ne csüggedj, így is nagyon jó, hogy 4,5 hónapig kitartottál tudom milyen macera, szoptatni, amennyit megeszik, aztán a többi cumisüvegből, aztán fejni. Nagyon ügyes vagy kitartást neked, ha nem akarod tápszerezni kérdezd meg a védőnőt a hozzátáplálásról, akkor nem kell neki tápszer, mert 4 hósan is szoktak kezdeni, és akkor az anyatejed, ahogy fogy úgy bevezethető a gyümölcs, zöldség. Boldog babázást kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!