9 napos a kisfiam, szoptatom + a lefejt tejcsit cumisüvegből kínálom neki! Olyan problémám van, hogy nem tudom, hogy szopizáskor mennyit evett, mert van hogy 1 órát is cicizik és kéri még utána, amit már üvegből kap meg! Ötlet?
Így ahogy az első válaszoló is mondja, ne add neki cumisüvegből, mert esélyes, hogy akkor nem fogja elfogadni a cicit.
Szoptasd sokat, amikor csak kéri, az a legjobb tejszaporító.
Én még mellette fejtem is, Mecsek teát ittam, homeós bogyót szedtem, nem tudom melyik használt, de olyan sok tejem lett, hogy napi 5-6 deci pluszt tudtam fejni.
A súlyát én csak hetente egyszer mértem, de nekem nagyon sokat szopizott eleinte, szinte egész nap.
1 óra szopi után igényli a lefejt tejet, vagy csak azért adod neki, h tuti ne legyen éhes?
Hogy néz ki egy szopitok pontosan? Egy mellet adsz neki egyszerre vagy kettőt?
3. vagyok, eleinte nekem sem volt sok tejem, mindig azért aggódtam, hogy kevés neki a tej, azért fejtem olyan bõszen, a napi több deci plusz nekem is csak késõbb, hónapok alatt lett, egyre több plusz termelõdött. Szòval tarts.ki, menni fog az :)!
Én eleinte kb. nonstop szoptattam, mert mindig csak a cicin nyugodott meg a kisfiam, és azt gondoltam, hogy mindig azért sír, mert éhes, egyáltalán nem volt tapasztalatom.
Persze mostmár tudom, hogy ez megnyugtatás is nekik, szóval én legközelebb is így csinálnám.
4. vagyok. HAcsak nem akarsz tejadó lenni, incs szükség lefejt tejre. Nyugodtan add neki a másik melled is és biztos vagyok benne, hogy a _babádnak_ már most elég a tejed, hiszen gondolom, abból fejsz és azt adod oda.
Igény szerinti szoptatásnak az a lényege, h a baba addig szopik, amíg ő el nem engedi a mellet és nem kell fejni, mert a cicid illeszkedik az igényeihez, vagyis egy idő után szopi közben cska neki termel tejet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!