SOS, babám 4 napos, most jöttünk haza a kórházból és teljesen kivagyok. Többi lent?
Figyelt kérdés
Megszoptatom, letenném de nyomja az öklét és nem alszik el, sír. Megszoptatom még 1x, majd még 1x és még 1x és még 1x. Napi minimum 15 alkalommal szoptatom kb éjjel nappal, nem bírom, mert nem hagy aludni 1 napos kora óta. Tejem már beindult, van mit ennie. Mit csináljak?? Miért csinálja ezt?? Segítsetek kérlek!!2013. nov. 4. 18:05
1/20 Szandy89 válasza:
Biztos,hogy eszik is rendesen? Nem csak cumizik??
2/20 A kérdező kommentje:
Igen biztos.. Nagyokat nyeldekel, hallom ha beindul a tejadó reflex is. Biztos van benne komfortszopi is, de eszik is rendesen..
2013. nov. 4. 18:08
4/20 A kérdező kommentje:
Köszi 3. :) Szoktam majdnem minden szopinál, nem ez a baj..
2013. nov. 4. 18:12
5/20 anonim válasza:
Ennyi idős babánál természetes hogy állandóan mellen lóg. Ahogy nő majd ritkulnak a szopások. Arra figyelj, hogy pihenj is: kényelmes testhelyzetben szoptass, akár fekve is, ha esetleg elalszik a kicsi aludj te is minden más várhat most, és igyál sok folyadékot. Maratoni szoptatásokhoz készíts a kezed ügyébe legalább fél liter teát, gyümölcslevet vagy vizet.
6/20 anonim válasza:
4 napos babától nem várhatod el hogy végigaludja az éjszakát. Ezzel számolhattál volna. Én több mint 1 éves koráig minden nap szinte úgy néztem ki mint egy zombi mert félóránként vagy óránként kelt.
Első két hétben ha valamit akartam pihenni, hagytam cicin aludni és akkor legalább a fotelban én is bóbiskolgattam valamit. Nem volt egy leányálom és elég rendesen el is zsibbadtam, de megérte és ugyanúgy végigcsinálnám, ha ezt kéne tenni.
7/20 anonim válasza:
Igen, a fotelban alvás nagyon jó ötlet.A viszont fontos, hogy ne fájduljon meg a hátad és a karod, ezért jó, ha párnákkal alátámasztod a kicsit tartó karodat.
8/20 anonim válasza:
Lehet azért sír, mert fáj a hasa és ha ráetetsz még jobban megfájdul neki. A cicin megnyugszik egy kicsit, de utána ugyanúgy fáj neki. 3 óránként kell etetni csak, nekem ezt mondták.
10napos anyuka
9/20 anonim válasza:
Hat mit csinalj? Szoptasd, akar 15* is. Ez egy ilyen idoszak. :-)
10/20 anonim válasza:
Szia! Még csak 4 napos a babád, tegnap vitted haza. Most született, sok újdonság van körülötte, szóval ne csodálkozz. A szopizás jó dolog, azzal nyugtatja magát. Nyugodj meg Te is, akkor a babád is nyugodtabb lesz. Amilyen a Te közérzeted, olyan a babáé is. Az első hetek ilyenek. De tényleg sokat számít, hogy Te hogy viseled. Pihenned viszont nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!