SOS, babám 4 napos, most jöttünk haza a kórházból és teljesen kivagyok. Többi lent?
Én is arra gyanakodnék, hogy lehet fáj a hasa. Egy alkalommal mennyi ideig szoptatod (mennyi ideig eszik abból ténylegesen)? Mert a leírás alapján keveset eszik egyszerre viszont ebből kifolyólag gyakrabban éhes megint, lehet ez terheli meg a pociját.
Az igaz, hogy még nagyon pici, így még idő kell, hogy napirendje beálljon, esetleg próbáld meg kitapasztalni, ha pl.: nem adsz neki rögtön megint enni, csak simogatod, masszírozod, magadra teszed megnyugszik-e, hogy reagál.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Egy alkalom kb fél óra. Ezután büfi, lóg keze-lába annyira ellazult, óvatosan leteszem az ágyába, és megint elkezdi dörgölni a kezét a szájába, meg sír, és kezdem az egészet elölről.
Eddig nem tűnik hasfájósnak, de nem tudom mit hoz a jövő..
Bocsi utolsó, de ilyen pici babának, aki szopizik szépen, vétek lenne cumit adni...simán cumi-cicizavart okozhat.
Én is azt mondom, mint a többiek, ha kéri, szoptatsd meg nyugodtan. Ha úgy kényelmesebb, akkor bújj össze vele az ágyban, akár így alhatsz is vele együtt, lehet, így nem ébredne meg olyan hamar.
Vagy próbáld a mellkasodon altatni. Ne félj attól, hogy elrontod, most még nagyon szüksége van RÁD.
Aztán biztos vagyok benne, hogy pár hét múlva szépen beáll majd.
Kitartást!
Ja igen, és fontos a nyugalom, mert érzi rajtad, ha feszült vagy!
Most lehet le leszek pontozva.
Az én kislányom is ezt csinálta amikor haza hoztuk a kórházból kifőztünk egy cumit és odaadtuk neki attól a pillanattól kezdve el volt a cumival és még most is nagyon szereti.
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
Igazából kicsit már jobb a helyzet, most már ritkábban eszik. Volt itt közben a gyerekorvos is, és azt mondta nagyon erős a szopireflexe a babámnak, és ha úgy látom adjak neki cumit ha kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!