Tesóm babája 5 napos, most engedték őket haza. Nagyon megijesztették, mert állítólag nem reagált a hallásvizsgálatra. Lehet baj?
én nem is tudtam, hogy csinálnak hallásvizsgálatot újszülötteknél. Lányomnál biztos nem volt.
Egyébként az én lányom kb. 3-4 hónapos koráig nem reagált a hangokra. Akármit csináltunk nem nézett reagált. Kivéve álmában a hirtelen zörejekre. Nagyon meg voltam ilyedve. Aztán elkezdtem neki suttogni Na, arra felfigyelt, az már érekdelnte.
Nekünk is csináltak a korházban vizsgálatot, ehhez nagyon nagy csend kellett.
Gondolom elmondták nekik mit kell tenniük ezek után, gondolom to vábbi kivizsgálás.
A babák 24 órában voltak anyukával? Csak azért írtam, mert sok helyen éjjelre le kell adni a babát. Így aztán anyuka nem is tudja, hogy volt-e nem volt-e milyen vizsgálat.
Nálunk le kell adni a babákat és hajnali 3 órakor kezdik náluk a vérvételt és mindenféle vizsgálatokat. 6 órakor mosdatva tiszta ruhában adják ki az osztályra. Tehát itt sem tudják anyukák, hogy bizony vannak vizsgálatok. Akik írták, hogy nem volt...lehet hogy volt, csak épp így. :)
Kontrollon megmondják mi újság, ne idegeskedjetek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!