Öt napos pici babám van, tegnap jöttünk haza a kórházból. Hajnali 4-kor etetés előtt tisztába tettem, akkor volt egy kicsi kaki a pelusban. Normális dolog ez?
Figyelt kérdés
Ma egyáltalán nem kakilt, csak pisilt! Pedig eszik rendesen, szoptatom is és pótlást kap tápszerrel. Mit tegyek?2010. márc. 15. 20:42
1/13 anonim válasza:
Ha napokig nem kakil az is normális, meg ha egy nap több kakis pelus van, az is. Majd kitapasztalod, hogy a Te babád melyik csoportba tartozik. Gratula!!!
2/13 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm, kicsit megnyugodtam! Azt hittem minden etetés után kaki kell hogy legyen.
2010. márc. 15. 20:48
3/13 anonim válasza:
normális, az se baj ga 3-4 napig nem kakil
de hidd el holnap majd 2x fog :-)
két hónapos baba anyukája
4/13 anonim válasza:
nem minden baba kakil minden nap.de ha nyűgös vagy ilyesmi lehet meg kéne mutatni,egy házi orvosnak. de ha eszik és van pisije ott nem lehet nagy baj.
5/13 anonim válasza:
En pl.ejjel(hajnalban )nem tettem tisztaba.Foleg kesobb mert amikor mar par honapos kimegy az alom a szemebol
6/13 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek.Pici babánál nem gond ha nem kakil, vagy ha napi több is van. Igaz mi csak anyatejesek voltunk, de volt hogy 5 napig nem kakilt, na de a 6. napon:) Gondolhatod, a háta közepéig kakis volt a lelkem. Ja és lehet híg, krémes, keményebb is.
7/13 anonim válasza:
egész eddig nem kakilt? kórházban sem???? mert akkor baj van
8/13 anonim válasza:
előző vagyok, a kórházban a pelusban bent volt a magzatszurok???
9/13 anonim válasza:
na de hüle vagyok,vagyis vak,a ma szó kimaradt nekem...na ha csak ma nem kaklit akkor nincs gond..bocs!:-))
10/13 A kérdező kommentje:
De eddig kakilt, ahogy hazajöttünk tegnap akkor is volt a pelusban és este újra, hajnalban meg csak egy picit, azóta semmi. De egyáltalán nem nyűgös, nagyon aranyosan elvan, eszik-alszik. Köszönöm a megnyugtató válaszokat.
2010. márc. 15. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!