Ha egy 8 hetes babának cumisüvegből adok vizet folyadékpótlásként, akkor lehet tőle cumizavaros, vagy az csak akkor van, ha tápszert kapna belőle?
Mi a fene az a cumizavar? az én gyerekeim minden folyadékot 8-12 hónapos korában cumisüvegből, vagy vizet csőrösből kaptak, mégis 1,5 évesen már mindent pohárból kértek. Kivéve az esti tejcsit. Nem értem mi az a cumizavar. Most 7 és 9 évesek egyik sem cumisüvegezik. sőt én se aki cumisüvegezett vagy 2 éves koráig. Mik ezek az új hóbortok. Cumizavar.
Egyébként minekk neki víz? Gondolom még nem eszik szilásrdat
Itt egy 8 hetesrol van szo nem 8 honapos. A cumizavar letezik sajna mikor az ilyen picik cimisuvegbol kapnak vmit rajonnek, h onnan konnyebben jon es nem akarnak szopni mert azert az melosabb:-)
Elso voltam
A cumizavar az, amikor a cumisüveges pótlás miatt romlik a szopási technika, ezért nem szív olyan erősen ciciből és apadni kezd az anyatej, semmi köze ahhoz hogy később megtanul-e pohárból inni.
Egyenlőre még nem kapott semmit cumisüvegből. De csak ötször szopik naponta, egész jól be van állva a napirend. Nagyokat alszik. De a papa bogarat ültetett a fejembe, hogy itatni kéne mellette, hátha szomjas. A kutacsa is sokszor kicsit süppedtnek tűnik, viszont sokat pisil, kakil, átlagos a hízása is, a minimum minden héten megvan.
Na mindig tanul valamit az ember. Az enyém 8 hetesen sajnos pótolva evett. Fele cici fele cumisüveg. Mindkettő tökéletesen működött.Sőt..állandóan cuppanni akart ruhán keresztül is :) Na de mostmár tudom,van ilyesmi is. milyen jó, hogy akkor nem tudtam.
Nem kell egyébként itatnod!
Nem kell vizet adni ilyen pici babának, ha anyatejes. Enyém fél éves, már két étkezés ki van váltva, de még én sem adok neki mást inni, csak anyatejet. Ezt egyébként a drnő is mondta. A nagylányom áprilisi baba, anno nagyon forró nyár volt, csak szoptattam, semmi más folyadékot nem adtam neki.
Ja, és a válasz, igen, cumizavaros lehet tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!